(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Dat cannabis zelfs tot in de hoogste maatschappelijke regionen (proest) is doorgedrongen, blijkt maar weer eens uit de zaak ‘Vignino’. WTF dat is? Een duur dressuurpaard van Tommie Visser, dat bijna ontvoerd werd. Beetje knokken en zo… en HENNEP!

Vignino in actie met ruiter Tommie Visser, al dan niet zo high als een kanarie?

Vignino in actie met ruiter Tommie Visser, al dan niet zo high als een kanarie?

RTL Boulevard is er niks bij mensen, de mysterieuze zaak rondom een duur dressuurpaard met de rare naam Vignino. Het edele dier stond donderdagavond lekker een bakkie haver te kauwen, toen er plotseling aan zijn poten werd getrokken. Jawel, een heuse ontvoering! Her en der werden er door een knokploeg van 10 man wat klappen uitgedeeld met ijzeren kettingen en staven aan de 5 mensen die op de manege van Vignino-eigenaar en bekende ruiter Tommie Visser aanwezig waren. Volgens sommige bronnen zou er zelfs geschoten zijn…

Vignino verkopen

Oorzaak van alle commotie is een conflict tussen Tommie (30) en mede-eigenaar Margriet van Beelen. Die kunnen samen niet meer door 1 deur, zoals de NOS fijntjes concludeerde na alle geweld. Die knol, Vignino, schijnt heel wat geld waard te zijn, onder meer omdat ie ook in het Nederlands team zit. Advocaat Luc Schelstraete van Tommie – die zelf niet thuis was tijdens het pandemonium – schat tussen de 1 en 2 miljoen euro! Lekker cashen dacht de mede-eigenaar, maar Tommie had daar geen zin in en wil gewoon met de viervoeter blijven huppelen op klassieke muziek (want dat is dressuur, denk aan Anky van Grunsven, de bekendste vertegenwoordiger van deze ietwat vreemde sport). Conflictje dus en wat doe je dan? Dan stuur je 10 zware jongens naar de manege om het paard met geweld op te halen en op Marktplaats te zetten.

Tenminste, daar lijkt het op, want er is veel onduidelijk in deze zaak. De politie heeft in ieder geval de handen vol aan de verdachten: zij arresteerde 10 mensen uit de omgeving Leiden en 5 mensen van de manege, onder wie de vader van Tommie, Jan. Het paard waar het allemaal om draait, is in beslag genomen.

Er stinkt nog meer…

Maar het allermooiste van dit op zich al best sappige verhaal moet nog komen: tijdens het arresteren van de knokploeg en het manege-personeel ontdekte de politie ook nog eens twee hennepkwekerijen. Waarvan de stroom illegaal afgetapt werd! Dus de vraag die wij bij RollingStoned nu niet uit onze kop krijgen is: is die Vignino soms zo goed omdat ie constant high is?!

Hoe dan ook, dit paardenverhaal krijgt nog een staart, ga daar maar vanuit. Voor nu sluiten we af met een leuk filmpje waarop je Tommie en zijn knol in actie ziet:

 

(advertentie)