(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Gemak dient de mens en dus ook de verwende cannabis consument. Laat staan als we op een fijne plek wonen waar zowel medicinale als recreatieve wiet compleet legaal zijn. Zoals in de stad Pueblo in Colorado. Dat zijn sowieso al mazzelaars daar, want het was de eerste plek in Noord-Amerika die in 2014 overging tot legalisering van funwiet.

Nu, zes en een half jaar later, wordt het leven in Pueblo helemaal een gekookt en gepeld eitje voor de wietconsument, want er staan sinds deze week 4 ‘vending machines’ ofwel automaten waaruit je je favoriete snack kan trekken. Nee, geen frikandel of bamihap maar vette wiettoppen, diverse edibles of cartridges met hasjolie voor in je vaporizer.

In totaal liefst 2.000 (!) cannabis producten zijn er te koop in de vestiging van The Strawberry Fields dispensary in Pueblo. ‘Klanten surfen naar hun favoriete cannabis product, voegen het toe aan hun winkelmandje en vragen om te betalen’, lezen we op de site van de coffeeshop.

In de lokale krant The Denver Post zegt eigenaar en oprichter Matt Frost dat de wietautomaat is ontworpen voor ‘experienced cannabis customers who don’t necessarily need that one-on-one interaction with a budtender’.

Welja, wrijf het er nog maar eens in…

(advertenties)