(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De meest gebruiksvriendelijke, discrete en mooiste compacte kweekkast van de lage landen, is nóg beter geworden. De gloednieuwe CNNBS G-Kit is stiller, sterker, lichter van gewicht en waterbestendig en minder gevoelig voor beschadigingen. Ook heeft hij een stijlvolle neutrale witte kleur gekregen. 

Zelfs de beste producten zijn voor verbetering vatbaar, dat blijkt maar weer eens. In samenwerking met G-Tools hebben we de afgelopen maanden aan een nieuwe en verbeterde versie van onze eigen CNNBS G-Kit gewerkt. De nieuwe kweekkast heeft nog steeds dezelfde bescheiden afmetingen maar is een stuk lichter en degelijker geworden dankzij stijlvolle nieuwe witte wandplaten. En dat levert een prachtig nieuw en neutraal wit design op, kijk maar!

In de kast zorgt een geluiddemper en ingebouwd koolstoffilter ervoor dat je buiten de kast niet alleen niets ruikt, maar ook niets hoort van deze kleine binnentuin voor eigen gebruik. De op maat gemaakte Hans Panel led kweeklamp is speciaal afgestemd op de CNNBS G-Kit. De blauwe led diodes van CREE zorgen er in de groeifase voor dat wietplanten klein genoeg blijven om in de G-Kit te passen, terwijl de rode CREE leds tijdens de bloeifase voor een oogst tot zo’n 100 gram heerlijke wiet zorgen. En dat bij een verbruik van slechts 100 Watt aan stroom!

Nieuwe lichte wandplaten

Om de nieuwe CNNBS G-Kit nog duurzamer te maken, zijn we op zoek gegaan naar een sterker en lichter alternatief voor de gelamineerde MDF wandplaten. Het MDF was namelijk vrij zwaar, waardoor ze nogal eens beschadigden tijdens het vervoer. Ook mochten de houten platen eigenlijk niet nat worden.

De nieuwe platen zijn wat dat betreft een grote upgrade voor ons en iedereen die de kast bestelt. Ze zijn lichter en sterker, vochtbestendig en gaan een stuk langer mee. Ook wanneer je de CNNBS G-Kit vaak moet verhuizen blijven de platen zo goed als nieuw. Als bonus isoleren de platen beter waardoor de CNNBS kweekkast nog stiller en beter op temperatuur te houden is.

De kunststof XPS panelen panelen bevatten geen lijm met formaldehyde of weekmakers zoals sommige goedkopere kweektenten. Ook bij hogere temperaturen komen er geen toxische stoffen vrij. Omdat de panelen goed tegen water kunnen, zijn ze gemakkelijk na iedere ronde schoon te maken.

Geruisloos

Aan de binnenkant is de nieuwe CNNBS G-Kit verbeterd met een effectieve geluidsdemper. De geïsoleerde luchtslang heeft plaats gemaakt voor een geperforeerde luchtbuis met een dikke laag steenwol daaromheen. Die dempt het geluid van de compacte kweekkast zó goed, dat je er buiten de kast ongeveer net zoveel van hoort als een bibliotheek.

Omdat de lucht door de nieuwe demper in een rechte lijn wordt afgevoerd en er dus geen bochten in de buis zitten, wordt er ook méér lucht af en aangevoerd. En dat is heel goed nieuws voor de planten in de kast want die krijgen daardoor meer CO2 uit de lucht aangevoerd.

De nieuwe stijlvolle witte CNNBS kweekkast is vanaf heden te bestellen, uiteraard exclusief hier op CNNBS en ons medicinale zusje Mediwietsite. Bestel je de kast met Hans Panel led kweeklamp dan kost hij 579 euro. Ga je in plaats daarvan voor een 150 Watt HPS kweeklamp in de kast, dan betaal je 489 euro en een lege CNNBS G-kit kost je slechts 319 euro.

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)