(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)
Blue Bullet Automatic Sensi Seeds

Met dank aan het Sensi Seeds Research project komt ’s lands oudste zadenbedrijf met een 16-tal spannende nieuwe wietsoorten. Juist op tijd en bij uitstek geschikt voor het buitenwietseizoen, is Blue Bullet Automatic (één van de nieuwe strains) uitgebracht. Een potente autoflower-hybride die zich gemakkelijk en snel laat kweken, en uitstekende opbrengsten voortbrengt. 

Blue Bullet Automatic is een van de 16 nieuwe wietsoorten uit het Sensi Seeds Research project. Tussen de nieuwe soorten zitten een aantal zeer spannende (Amerikaanse) kruisingen, maar aangezien het buitenwietseizoen voor de deur staat belichten we als eerste de soort Sensi #119. Oftewel Blue Bullet Automatic!

Blueberry x Skunk #1 Automatic

Deze autoflower is een hybride kruising tussen Blueberry en Sensi’s klassieker Skunk #1. Omdat zowel Skunk als Blueberry zeer sterke wietplanten voortbrengen die tegen een stootje kunnen, is ook Blue Bullet Automatic gemakkelijk te kweken. En aangezien het een autoflower betreft hoef je ook niet lang op de vruchten van je inspanning te wachten. De soort bloeit helemaal vanzelf zodra ze volwassen is, en heeft daarna ongeveer 8 weken bloeitijd nodig om haar harsrijke toppen te produceren.

Hoewel Blue Bullet Automatic zeker voor een autoflower uitstekende opbrengsten genereert, blijven de planten compact van formaat. Ideaal dus voor kwekers die een beetje discreet willen blijven. Planten van deze wietsoort hebben een typische indica-structuur, met veel toppen en grote bladeren om het spaarzame Hollandse zonlicht op te vangen.

Na de oogst kun je rekenen op heerlijke cannabis met een krachtig maar evenwichtig effect. Blue Bullet laat je ontspannen zoals een indica maar geeft je ook een sociaal en spraakzaam duwtje in de rug. Toppen ruiken heerlijk zoet en de geur doet een beetje denken aan rijpe bosvruchten in combinatie met de duidelijk herkenbare citrus-achtige ‘stink’ van een goede Skunk top.

  • Soort: automatisch bloeiende hybride
  • Genotype: Skunk #1, Blueberry
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: ongeveer 8 weken
  • Smaak/geur: bosvruchten, citrus, Skunk
  • Effect: gebalanceerd, lichamelijk ontspannen en mentaal opgewekt
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds
(advertenties)