(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Met verreweg de meeste verdampers kun je alleen zogenaamde dry hits nemen. Heerlijk, maar een beetje verkoeling in je keel is ook wel lekker. Sommige van de duurdere thuisverdampers zoals De Verdamper en de Herborizer koelen en filteren de damp wel met water, maar die zijn dan weer erg kostbaar. De oplossing? Deze universele losse bubbler.

Watergekoeld dampen is toch wel een stuk fijner, want ook als is dampen een stuk milder, voor niet-rokers kan het bubblerverdampen van wiet toch nog scherp zijn in de keel, zeker wanneer je alles uit je wiet wil halen en op de allerhoogste temperaturen verdampt. Water haalt die scherpe randjes van je damp en maakt het dampen daarnaast nog iets gezonder. Het water filtert damp namelijk ook, waardoor je nog minder schadelijke stoffen binnenkrijgt.

Fabrikanten van verdampers weten dit, en daarom hebben sommige van de duurdere verdampers voor thuisgebruik dan ook een waterreservoir om de damp te koelen en te filteren. De Verdamper en de Herborizer zijn standaard als waterpijp-verdamper te gebruiken en de nieuwe VapeXhale Cloud Evo komt met zogenaamde HydraTubes die de damp filteren als een waterpijp. Alle drie de systemen zijn geweldig, het enige nadeel is alleen de prijs.

Deze losse bubbler biedt dan uitkomst, hij lijkt eigenlijk heel erg veel op de HydraTubes van de VapeXhale, maar kost daarentegen niet 190 euro, maar slechts 39 euro. De bubbler is prachtig om te zien, je sluit hem met een glas-op-glas verbinding van 14,4 millimeter aan op een adapter van je draagbare vaporizer en je kunt meteen heerlijk ‘waterdampen’. Je kunt hem zelfs gebruiken voor de VapeXhale en jezelf 151 euro besparen, alleen dan heb je wel een aparte adapter nodig, want de VapeXhale heeft een grotere glas-op-glas verbinding nodig. Geschikt voor diverse vaporizers.

  • Arizer Air met Arizer Easy Flow waterpijp-adapter
  • Arizer Solo met Arizer Easy Flow waterpijp-adapter
  • Ascent met Ascent recht 14 mm waterpijp-adapter
  • Crafty met Magic-Flight waterpijp mondstuk
  • Mighty met Magic-Flight waterpijp mondstuk
  • Pinnacle Pro met inbegrepen PonG mondstuk
  • Storm vaporizer pen met water tool

Deze losse bubbler kost zogezegd maar 39 euro en is te koop op Lighthousestore.nl.

(advertenties)