(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wellicht hebben jullie de Grass Poll enquête inmiddels al ingevuld. Zo’n zevenduizend cannabis liefhebbers gingen je namelijk al voor en nu heeft de Facebook-community van Grass Poll nog een leuke winactie ook. Like hun pagina, raad hoeveel tipjes er in een pot zitten en maak kans op een gratis Mighty verdamper t.w.v. 299 euro!

Landelijke cannabis consumenten enquête

Grass Poll geeft consumenten een stem met een grote landelijke enquête, ontwikkeld door de cannabissector samen met organisaties die zich inzetten voor cannabis consumenten zoals WeSmoke, VOC-Nederland, Suver Nuver, Mediwiet en PGMCG. Ook CNNBS werkt hier van ganser harte aan mee natuurlijk en al meer dan 7.000 cannabis consumenten en patiënten vulden de enquête tot nu toe in.

Grass Poll gaat er met een publiekscampagne voor zorgen dat politiek Den Haag de stem van de cannabisconsument hoort. Gelegenheidsroker, verstokte blower, medicinale verdamper, ieders mening telt. Laat daarom via Grass Poll weten hoe jij erover denkt. Dat kan geheel anoniem en wel HIER.

Facebook community

Ook op Facebook roert Grass Poll zijn mondje en om hun community pagina te promoten hebben ze een leuke winactie bedacht. Als jij raadt hoeveel filtertipjes er in een pot zitten, maak je zomaar kans op een eersteklas verdamper: de Mighty vaporizer. Inderdaad, dat is oerdegelijke topkwaliteit uit Duitsland van de firma Storz en Bickel, wereldberoemd van de met name door medicinale wietgebruikers geprezen Volcano. De Mighty is hun nieuwste, draagbare topper en kost 299 euro. Maar wellicht is ie voor jou dus helemaal gratis als je goed gokt hoeveel tips er hier te zien zijn:

Hoe win ik die Mighty vaporizer?

Simpel: ga als de bliksem naar de Facebook-pagina van Grass Poll Community en like hun, deel de pagina met je vrienden en gok hoeveel tips er in de glazen pot zitten! Meedoen kan nog tot maandag 19 juni…

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)