(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De Nederlandse zadenbank Sensi Seeds bestaat al 32 jaar en heeft wereldwijd een naam hoog te houden als het gaat om eersteklas cannabis genetica. Nu lanceert het bedrijf ook een kledinglijn onder de naam ‘Original Streetwear’, met dezelfde hoge ambities en kwaliteitseisen.

Original Streetwear

In mei leggen alle vogels een ei, maar bij Sensi Seeds blijkt juni ook een heel vruchtbare maand. Na ruim 30 jaar wietzaden werd het blijkbaar tijd voor een kledinglijn en die is er nu onder de naam Original Streetwear. Volgens Sensi staat hun lijn hiervoor:

“Original Streetwear is ontworpen met het doel om een urban look te creëren met een gevoel van compleet comfort. Het is een collectie van basics voor wie op zoek is naar een nonchalante, probleemloze stijl. Of je nu thuis of buiten aan het loungen bent, een boodschapje doet, met je vrienden chillt of feestviert, deze kledinglijn is bedoeld voor wie zichzelf wil zijn in wat hij of zij draagt: gemakkelijk en zonder compromissen wat betreft lifestyle.”

Voor het hart van de cannabiswereld

Opmerkelijk is dat alle shirtjes, hoodies en caps uniseks zijn. Door de gebruikte kleuren, materialen en stijl ontstaat er volgens de makers ‘een harmonieuze moderne lijn die opvalt zonder op te vallen’. Elk stuk van de collectie heeft specifieke details, zoals een discreet geborduurd waaierbladontwerp op de trekkoorden. Een bijdehande maar onopvallende manier om je liefde voor cannabis tonen!

Omdat cannabisconsumenten en -kwekers het hart zijn van de cannabisindustrie, het cannabisactivisme en de cannabiswereld als geheel, is op elk kledingstuk van de Original Streetwear-lijn een kwaliteitslabel geborduurd, waarvan de mantra ons zeer na aan het hart gaat’, schrijft Sensi op haar weblog bij de introductie van de eerste kledinglijn.

Een motto waar wij ons prima in kunnen vinden trouwens:

“Highly trusted. Deeply rooted. Built on good genes”

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)