(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het tweede undercover verhaal met Frisian Duck al deze week, maar helaas met slecht nieuws. Tijdens de storm van gisteren is er namelijk een boom omgewaaid, en natuurlijk precies op de Frisian Ducks. Claude Pouche is er goed ziek van, en schrijft vandaag misschien wel zijn laatste undercoverstory over de planten…

Hier een korte extra update over de Frisian Duck planten met helaas heel slecht nieuws… en misschien zelfs wel het laatste verslag in deze serie…

Bam!

Als ik dit schrijf is het maandagmiddag. Mijn laatste undercover verslag (deel #10) is net op CNNBS gepubliceerd, en ik kom net thuis van werk als mijn vriendin lijkbleek binnenkomt. In allerijl vertelt ze me dat er een boom omver gewaaid is. Een serieuze windstoot legde het oude ding om. Het ergste is echter dat dat ding daarbij pal op de Frisian Duck dames terecht is gekomen.

We zijn natuurlijk direct vertrokken om de schade te bekijken. In ’the heat of the moment’ heb ik een van de planten rechtgetrokken en ondersteund met een spade, die toevallig voorhanden was. De tweede Frisian Duck was een volledig ander verhaal… En laat dat nu ook net die mooie grote rechtse dame zijn, waarop die achterlijke boom met al zijn dode takken bovenop viel.

Bij deze plant moesten we eerst alle takken van de boom afsnijden om haar vrij te maken. Daarna heb ik ook deze ondersteund, en dit keer met wat rieken en schoppen. Meer kon ik op dat moment niet doen omdat ik stond te trillen op mijn benen van verdriet. Zoals je weet ben ik die dames al van februari met liefde en passie aan het verwennen. Nooit geen grote problemen gehad en dan bam! een boom erop 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Warm bad en whiskey…

Dus toen de planten weer een beetje rechtop stonden zijn we maar terug naar huis gegaan 😓😓 Het werd een warm badje en een glas whiskey of meerdere. Ik wil het gebruik van alcohol zeker niet promoten, en drink zelf amper whiskey, maar ik had het even nodig om alles op een rijtje te zetten… \

Mijn grootste angst is nog dat alle wondjes van al die afgebroken takken zullen gaan rotten in het aankomende regenweer. Ook kan ik er niet veel aan doen, omdat ze ergens wat weggestoken staan, en ik daar dus niet steeds bij kan kijken.

Ik heb me wel voorgenomen om donderdag terug te gaan kijken, en dan al de dode afgebroken takken eraf te halen die ik er nog niet heb afgehaald op het moment zelf (en dat zijn er nog redelijk wat). En dan te kijken wat de schade is. Maar eerlijk gezegd kijk ik er niet naar uit. Het kan zijn dat mijn vriendin eerst gaat kijken, en ik misschien in het weekend pas, wat ik normaal ook altijd doe.

Groene groet, Claude Pouche 🙏

(advertentie)