(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een grinder is een onmisbaar stuk blowersgereedschap, zeker de puur-rokers onder ons hebben graag een goed gemaald wietje in hun vloei. Dat rookt nu eenmaal een stuk lekkerder. Lang verhaal kort: je kunt niet zonder een grinder. Komt het even goed uit dat we net de volgende selectie hebben gemaakt van 5 superkekke exemplaren!

1. Original Quick Grinder V3

schermafbeelding-2016-11-01-om-15-15-38

De Quick Grinder V3 is een geaffanceerd maalmachientje voor je wiet. Hij bestaat uit drie beweegbare delen waardoor de wiet nooit tussen zijn tanden blijft plakken, handig! Alles is verder van edelstaal en een polyethyleen gewricht voorkomt ongewenst openen. Meer info vind je hier op Azarius.nl. De Original Quick Grinder V3 kost 29,50 euro.

2. Grinder Sharpstone Clear Top (4-delig)

schermafbeelding-2016-11-01-om-15-12-39

De 4-delige SharpStone grinder behoort tot de allerbeste grinders, met een perfect gebalanceerde prijs-kwaliteitverhouding. Hij heeft bovendien een glazen deksel wat erg handig is omdat je dan zowaar kunt zien dat je wiet ook echt goed gemalen wordt. Een gaasje boven een opvang-compartiment zorgt ervoor dat losse kief wordt opgevangen zodat je af en toe kunt genieten van een heerlijke portie kief. Meer info vind je hier op Azarius.nl. De Original Quick Grinder V3 kost 34,50 euro.

3. Cali Crusher Pollinator Grinder

schermafbeelding-2016-11-01-om-15-08-26

Wat van ver komt maalt lekker zeggen ze. Het geldt in ieder geval voor deze Cali Crusher. Volgens sommigen is het zelfs de beste grinder die er is. Superduurzaam, maximale verpulverkracht, magnetisch en gemakkelijk schoon te maken. Mét kiefcatcher. Meer info vind je hier op Azarius.nl. De Cali Crusher Pollinator Grinder kost 59 euro.

4. Dabit Card (V Syndicate)

schermafbeelding-2016-11-01-om-15-06-58

Dat grinders niet allenaam cilindervormig hoeven te zijn bewijst de Dabit Card. Hij is zo groot als een creditcard, past dus in je portemonnee en bevat ook nog allerlij tools die je kunt nodig hebben bij het dabben. Wiet maal je door het simpelweg over de kaart heen te wrijven. Meer info vind je hier op Azarius.nl. De Dabit Card kost 19,12 euro.

5. Plastic Pool ball grinder

pool-ball

Last but not least up is een grinder in de categorie geinig. Deze 8-ball grinder doet wat hij moet doen en dat is wiet malen. Je koopt hem natuurlijk vooral voor de geinige vorm, hij kost ook maar 5,59 en is te koop op Dutch-Smart.nl

Openingsbeeld: adehoidar, Shutterstock
(advertenties)