(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Met zijn geweldige videoclip ‘Lavender’ (Donald Trump diss) fileerde Snoop Dogg president Donald Trump al eens tot op het bot. Maar na de verkiezingen van vorige week en omdat ie toevallig voor een optreden in Washington D.C. was, kon de rapper het niet laten: in 4 van de n****r en f**k doordrenkte Instagram-filmpjes laat de eenpersoons cannabisgroothandel The Donald nog even precies weten wat hij van hem denkt!

Donald Trump dissen

Je kunt veel van president Donald Trump zeggen, maar toch niet dat hij een grote vriend is van de muziek- en filmwereld in de VS. Op Roseanne Barr en Kayne West na wellicht. De meeste acteurs en muzikanten vinden hun leider maar een gevaarlijke flapdrol en omdat ze nu eenmaal een groot publiek bereiken laten ze die mening ook niet onbetuigd. In dankspeeches tijdens award-uitreikingen, in interviews en videoclips… The Donald krijgt er terecht flink van langs!

Eén van de hardnekkige criticasters van de man in het Witte Huis is rapper en cannabisondernemer Snoop Dogg. In 2017 diste hij de zittende president al eens in het subtiele ‘Lavender’, een clip die als ondertitel de niet fijne tagline “Donald Trump diss” meekreeg. Laten we die eerst nog even checken als opwarmertje:

Snoop Dogg flipt bij het Witte Huis

Vorige week dinsdag waren er tussentijdse verkiezingen in de Verenigde Staten en toevallig was Snoop later die week in hoofdstad Washington D.C. voor een show. Maar rond het optreden had de hiphopheld blijkbaar nog wat tijd over om zich opnieuw flink op te winden over Donald Trump. En dan moet je nét in je taxi voorbij het Witte Huis rijden – waar The Donald woont als ie niet aan het golfen is op zijn resort in Florida – en ook nog eens gek zijn op Instagram.

Ofwel, hier komen 4 korte Insta-clips van de enige echte Snoop Dogg die boos is op zijn president en waarin hij onder meer open en bloot een blunt – een dun sigaartje gevuld met wiet – blowt op een bankje pal tegenover The White House. Het 1-persoons blowleger geeft er de fraaie titel ‘I had to do it’ aan mee. Niet voor tere oortjes zoals gezegd, want de N-en-F-woorden vliegen je om de oren!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I had 2 do it pt1

Een bericht gedeeld door snoopdogg (@snoopdogg) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I had 2 do it pt 2

Een bericht gedeeld door snoopdogg (@snoopdogg) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I had 2 do it pt 3

Een bericht gedeeld door snoopdogg (@snoopdogg) op

En dan keert onze held moe maar voldaan terug naar zijn hotel in D.C. Tijd voor een afsluitend Insta-filmpje dus, waarin Snoop aan een chill-out doet met een blunt (wat een verrassing) en zijn liefde voor Netflix betuigt…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Back from the White House 🏡

Een bericht gedeeld door snoopdogg (@snoopdogg) op

(advertenties)