(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

We ontworpen hem in 2014 als een bescheiden kweekkast voor niet meer dan één wietplant. Maar Dr. Groen liet zien dat er net zo makkelijk vier of zelfs negen wietplanten in de CNNBS G-Kit passen. Maar hoeveel planten je er ook in kweekt, de CNNBS G-Kit blijft altijd klein van stuk, laagdrempelig en hobbymatig. Iedereen kan ermee uit de voeten.

Tijd voor wat onbeschaamde zelfbevlekking op CNNBS.nl; een productbespreking van onze eigen CNNBS G-Kit. Deze lezersaanbieding is namelijk behoorlijk geëvolueerd sinds we hem in 2014 introduceerden. Omdat het oog ook wat wil kwam er een tweede versie in luxe Zebrano hout maar de grootste veranderingen vind je vooral aan de binnenkant.

Verschillende typen kweeklampen hebben de revue gepasseerd. Na de 200 Watt aan fluorescente T5 lampen en verschillende leds, kwam de vriendelijkste kweekkast van Nederland uiteindelijk met de huidige 100 Watt Hans Panel led (539 euro), letterlijk als beste uit de kast. Om ook mensen met een klein budget tegemoet te komen, kreeg de CNNBS G-Kit een voordelig zusje met daarin een bewezen goede 150 Watt HPS kweeklamp (449 euro).

Klein maar fijn

Omdat we vinden dat iedereen recht heeft op schone, onbespoten en vooral betaalbare cannabis bedachten we in 2014 de kleine, maar stijlvolle kweekkast. Het stijlvolle uiterlijk en de bescheiden buitenmaat van slechts 119 x 61 x 61 centimeter zorgen ervoor dat iedereen wel een plekje voor de kast kan vinden. Een fluisterstille afzuiger en functioneel koolstoffilter zorgen ervoor dat je buiten de kast niets hoort of ruikt. Er zit slechts één stekker aan de kleine kweekmachine, makkelijker kan het eigenlijk niet.

De nieuwe Hans Panel verbruikt slechts 100 Watt maar zorgde voor het spectaculaire resultaat op de foto’s hieronder.

1 Gram per Watt

Ook al is de CNNBS G-Kit nog zo bescheiden qua verbruik, een opbrengst van een gram per Watt is geen probleem. Met de nieuwe kweeklampen haalde Dr. Groen – zelf ook een hobbyist – direct zulke resultaten. Zijn Night Queens leverden in de versie met 150 Watt HPS lamp liefst 156,74 gram droge wiet op en de opbrengst van de notoire Gorilla Glue was bijna een gram (0,95 gram) per Watt in de led-versie van de CNNBS G-kit. Professionele opbrengsten zijn dus geen probleem voor de hobbymatigste kweekkast van Nederland en België.

Het effect van de G-Kit met 150 Watt HPS

Ook ideaal voor één plant

Over België gesproken, dat was nog een reden voor ons om twee jaar geleden met de CNNBS G-Kit te komen. In België geldt sinds 2005 namelijk nog steeds een ministeriële richtlijn die het bezit van 1 cannabisplant per volwassene toestaat. Volgens deze richtlijn kan de vaststelling door de overheid van dit bezit, zolang er geen sprake is van overlast of andere verzwarende omstandigheden, enkel leiden tot een vereenvoudigd proces verbaal, zonder enige vorm van sanctie of inbeslagname. Eén cannabisplant kweken kan voor belgen dus zonder enig risico op vervolging, en de CNNBS G-Kit is de beste plaats voor die ene plant.

  • Exclusief verkrijgbaar op CNNBS en Mediwietsite, in samenwerking met G-Tools
  • Zeer discrete vormgeving, nobody knows
  • Ideaal voor het kweken van 1 plant!
  • Het gezonde alternatief voor de shop
  • Aankoopbedrag na 1 oogst al terugverdiend (bespaard aan coffeeshop uitgaven).

Kortom; ben je het beu om dure wiet te moeten kopen in de coffeeshop of op straat? Wil je er zeker van zijn dat je geen bespoten rommel rookt en zonder risico je eigen wiet kweken op een kleinschalige manier? Dan biedt de CNNBS G-Kit daarvoor de mooiste en simpelste oplossing. Hier vind je de kweekverslagen van onze eigen Dr. Groen in de G-Kit en op Mediwietsite.nl lees je de ervaringen van de medicinale hobbykweker Mr. Kush.

(advertentie)