(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De jointroller bestaat alweer vele jaren en er komen er steeds meer op de markt, maar de enige echte en eerste jointroller is natuurlijk die van Futurola. Het handige apparaatje helpt blowers al jaren joints draaien en is inmiddels vernieuwd. Vette king size joints draaien ging nog nooit zo snel en makkelijk!

Als joints draaien niet jouw grootste talent is, laat het dan gewoon over aan de specialisten van Futurola. Die maken hun jointrollers namelijk al sinds 1996, en hebben inmiddels een nieuwe versie van het wereldberoemde apparaatje uit. Jawel, de Futurola King Size Roller vindt sinds 2014 ook in Amerika gretig aftrek, en wij snappen wel waarom. Joints draaien gaat er namelijk makkelijker dan ooit, en veel sneller dan vingervlug mee.

De nieuwe King Size Roller van Futurola is perfect voor iedereen die graag snel en eenvoudig joints wil draaien. Ben je niet zo handig, of werken je vingers om wat voor reden dan ook niet goed mee? Met de King Size Roller kun je dan alsnog gewoon mooiste en dikste joints draaien. Dat is met de roller namelijk een fluitje van een cent, een eitje, een makkie, kat in het bakkie. Afijn, supersimpel dus, het werkt als volgt.

Joints draaien met de King Size Roller

Om met de King Size Roller een lekkere pure joint of spliff te draaien, hoef je het apparaatje slechts te openen en te vullen met je favoriete wiet, kruidenmix of wat je dan ook wil gaan roken. Leg een tipje of filter naar keuze aan het uiteinde, en sluit de King Size Roller. Nu hoef je alleen nog een paar keer met het machientje voor te rollen, een king size vloeitje in de roller te plaatsen, door te draaien en dicht te likken voordat de plakrand in de roller verdwijnt. Open de roller en zie daar een mooi gedraaide joint, helemaal klaar om te roken!
Heb je soms liever een klein jointje, dan kun je die ook gewoon met de King Size Roller van Futurola maken. je hoeft dan alleen een kleiner vloeitje en wat minder wiet en/of tabak te gebruiken.

De nieuwe King Size Roller van Futurola is er in het wit, zwart, roze en paars, en wordt geleverd in een handig etui. Hij kost slechts €14,- en is onder veel meer te bestellen op Zamnesia.nl.

(advertentie)