(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Wat is nou weer een Octobong, zul je je afvragen. Wel, dat is deze kunstig handgemaakte bong van Grace Glass met een prachtige gekleurde percolator die ervoor zorgt dat de rook alle kanten op bubbelt en dus effectief gekoeld wordt. 

Bongs zijn er in vele maten, kleuren, materialen en als je een beetje cannabisliefhebber bent dan hoort een goede bong zeker tot de standaard uitrusting. Toch is er niets standaard aan deze Octobong van Grace Glass. Dat is namelijk een unieke handgemaakte bong van keihard hittebestendig borosilicaatglas in de vorm van een cilinder uit een scheikundelaboratorium.

De Octobong heeft vette gemarmerde kleurige elementen die bij ieder exemplaar een beetje anders is, zodat er geen twee Octobongs hetzelfde zijn. De bowl sluit aan op een deftige percolator die wietrook opbreekt in een explosie van bubbels waardoor het nog beter gefilterd en gekoeld wordt. De bowl zelf is trouwens met een glas op glasverbinding zodat je deze gemakkelijk kunt omwisselen voor een van GGBongs glazen of titanium dabnagels. Zo heb aan de Octobong je dus een bong en dab rig in één.

De Octobong is 32 centimeter hoog, 65 millimeter in diameter en het glas heeft een stevige dikte van 5 millimeter. De glas op glas verbinding van de bowl is 18,8 millimeter en de bowl heeft een handige handgreep zodat je hem tijdens het bongen gemakkelijk kunt optillen om de Octobong helemaal leeg te zuigen (een aanrader!).

octobong1

Deze Octobong GG Bubbler koop je uiteraard bij GGBongs.com zelf. Hij kost 95 euro en voor ongeveer 30 euro koop je er een mooie dabnagel bij.

(advertentie)