(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Kennis is macht zeggen ze wel eens, maar in het geval van de buitenteelt betekent kennis simpelweg een betere oogst. Wil je dus een succesvol tuintje opzetten dan is het een goed idee om je eerst eens in te lezen met S.T. Oners Marijuana Outdoor Grower’s Guide. Doe het wel snel want het buitenwietseizoen is al in volle gang! 

marijuana-outdoor-grower-s-guide (1)

Lekker lezen over prachtige buitenwiet

We kennen S.T. Oner (pseudoniem) al van de uitstekende en prachtig geïllustreerde boekenreeksen Cannabis Indica en Cannabis Sativa, waarin hij ’s werelds beste sativa- en indicasoorten aan de lezer voorstelt. De Marijuana Outdoor Grower’s Guide is daarentegen een heerlijke praktische handleiding voor iedereen die wil weten hoe je een persoonlijke kweeklocatie buiten wil opzetten en onderhouden.

De buitenkweekgids staat bomvol met fotoverslagen die je bijvoorbeeld uitleggen hoe je gemakkelijk en zonder al te veel investeringen buitenwietplanten kunt transplanteren, hoe je ze moet bewateren, wanneer je eventueel kunt snoeien en wat stekken kunt maken voor een volgende ronde binnen. Ongediertebestrijding en koken met cannabis komt ook aan bod. Het is een mooie en praktische handleiding voor zowel beginners als gevorderden.

De Marijuana Outdoor Grower’s Guide is alleen in het Engels beschikbaar, maar als je daar geen probleem mee hebt geeft het je op een no-nonsense manier alle handvatten die je als buitenwietliefhebber maar nodig kunt hebben. Het dagelijkse onderhoud aan wietplanten komt uitgebreid aan bod, zodat je nooit meer in het duister tast over wat je wietplant op welk moment nodig heeft. Beginnende kwekers leren alles over hun buitentuintjes, terwijl de meer gevorderde kwekers er hun oogsten flink mee kunnen opkrikken. Leest lekker weg, zeker door de duidelijke foto-illustraties die niet alleen erg mooi zijn, maar je ook nog eens uitleggen hoe je bepaalde kweektechnieken in de praktijk kunt uitvoeren.

De Marijuana Outdoor Grower’s Guide is een uitgave van Green Candy Press, kost 15,95 euro en is verkrijgbaar op Zamnesia.nl

(advertentie)