(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Om hun nieuwe animatieserie ‘Close Enough’ onder de aandacht te brengen van cannabisliefhebbers in Californië, gaat entertainmentgigant HBO THC snoepjes verkopen, zo liet het bedrijf zelf weten. Gek genoeg heeft de serie zelf helemaal niet zo veel met cannabis van doen. HBO speelt gewoon in op de uitstekende combinatie van cannabis en een goede serie.

Als de filmindustrie een nieuwe film met zakjes popcorn promoot, dan is dat de normaalste zaak van de wereld. En precies zo moeten we de wietsnoepjes voor de nieuwe HBO-serie Close Enough ook zien. Cannabis en films of series zijn altijd al een goede combinatie geweest, dus waarom zou je het cannabispubliek niet inpalmen met snoepjes met THC erin?

Verkrijgbaar in de smaken Josh, Emily, Alex en Bridgette

De snoepjes bevatten 10 milligram THC, en zullen verkocht worden via een aantal dispensaries in Californië, en de cannabis-bezorgservice Eaze. Om cannabisliefhebbers nieuwsgierig te maken naar de serie, correspondeert iedere smaak van de snoepjes met een van de vier karakters uit de serie. Californische dispensary bezoekers kunnen kiezen uit de indica-aardbeiensmaak Josh, sativa ananassmaak Emily, hybride watermeloensmaak Alex, en de CBD-THC één op één snoepjes Pink Lemonade Bridgette.

Senior vice president programma marketing bij HBO Max reageerde in een persbericht. “Het is zo spannend voor mijn team en mij geweest om een campagne te maken die zo authentiek is voor de serie Close Enough. Bij iedere campagne is het doel om het publiek een oprechte en opwindende ervaring te brengen, en deze samenwerking met Kanha slaat de spijker op zijn kop. We zijn zo enthousiast en kunnen niet wachten om te zien hoe de fans zullen reageren.”

Kanha

Om de snoepjes in de schappen te krijgen, werkte HBO samen met het cannabisbedrijf Kanha. Een win-win situatie en volgens Cameron Clarke, CEO van Kanha’s moederbedrijf Sunderstorm een geweldige kans om hun heerlijke snoepjes aan een geheel nieuw publiek te presenteren.
Ook de baas van bezorgservice Eaze is blij met de deal. “Eaze staat voor hoge kwaliteit en we zijn blij om nu met een van de grootste en gerespecteerde namen uit de entertainment-industrie samen te werken.”

Helaas hoeven we in de lage landen voorlopig nog niet op THC snoepjes van BHO te rekenen. Wanneer en of de serie Close Enough ook in Nederland verschijnt is niet bekend.

(advertenties)