(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Op wietgebied is een 60-jarige inwoner van het Gelderse Lunteren de absolute Sjaak. In de krant is hij al omgedoopt tot ‘hardleerse man’. Het kweekjaar begon al beroerd toen ie in januari 1.300 planten verspeelde. En hij sluit het kweekjaar in stijl af, want deze week rolde de politie opnieuw een plantage bij de pechvogel op, nu met 800 planten!

Slechte start van 2016

Dit jaar was pas aan de zesde dag bezig toen er al een einde kwam aan de teeltactiviteiten van onze Luntenaar. In twee ruimtes in de schuur bij zijn huis aan de Meulunterseweg had hij het nochtans stevig aangepakt. Er stonden liefst 1.300 dames onder de lampjes en om de warmte van alle HPS-geweld wat in te tomen voor de buitenwereld had de kwieke zestigjarige strobalen bovenop de kweekruimtes geplaatst.

Maar ja, ratten zijn het hele jaar door actief en dus ook begin januari. Dankzij zo’n verraderlijke tip van zo’n kloothommel van een ‘bezorgde burger’ wist de politie makkelijk te scoren en vonden de 1.300 wietplanten en alle benodigde apparatuur ervoor een vroegtijdig en volstrekt roemloos einde.

Groen bloed

Maar ja, je hebt groen bloed door de aderen stromen of niet en dus begon onze Luntenaar opnieuw, wellicht onder het militaire motto dat één verloren veldslag nog niet het einde van de oorlog betekent. Hoe dan ook, in de schuur werd opnieuw een aardig kwekerijtje opgetuigd, met nog altijd het respectabele aantal van 800 planten dit keer.

Politiefoto van wietplantage II, die deze week werd ontmanteld…

Maar ja, die vervloekte ratten hè… ook dit keer werd de ijverige teler erbij gelapt door zo’n smerige ‘anonieme tip’. Met als gevolg dat de politie opnieuw naar de Meulunterseweg in Lunteren toog. Maar verdomd, ze vonden niets! Toch kwamen ze op 8 december terug en nu gingen ze ‘grondig onderzoek’ doen, met als gevolg dat al de deur naar een ‘geheime ruimte’ werd ingetrapt.

Slecht einde van 2016

Hoewel onze ongeluksvogel  nog probeerde om zich eruit te lullen door te zeggen dat de apparatuur de vorige keer in januari door de politie was ‘vergeten’, trapte de popo hier niet in. Want vette pech, er was een agent bij die ook in januari aanwezig was geweest… En die 800 wietplanten die er nu in december stonden maakten het allemaal vrij kansloos verder.

Opnieuw alle dames en kweekapparatuur vernietigd. Wat deze jaargang dus tot een waanzinnig slecht jaar maakt voor de 60-jarige Luntenaar alias de WIETPECHVOGEL VAN 2016

[openingsbeeld: alphaspirit/Shutterstock]
(advertenties)