(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Humor is er om te lachen, maar is het lollig wanneer politiemensen grappig doen op de sociale media over een wietkwekerij die ze hebben opgerold? Oordeel zelf maar over het bureau Hoefkade, Schilderswijk, Stationsbuurt, Rivierenbuurt…

Haagse humor

In Den Haag hebben ze natuurlijk best een mooie traditie met humor, denk maar aan de strips in plat Haags van Haagse Harrie en de onsterfelijke typetjes van Kees van Kooten & Wim de Bie en vooruit dat zootje van Oh oh Cherso.

Misschien was het met die helden in het achterhoofd dat de blauwhemden van politiebureau Hoefkade, Schilderswijk, Stationsbuurt, Rivierenbuurt onlangs ook eens buiten het saaie dienstboekje gingen kleuren, lees maar wat we aantroffen op hun Facebook:

‘Levensgevaarlijk’

Welja, daar menen ze natuurlijk geen knikker van. En inderdaad, na de ‘grap’ komt de aap uit de politiemouw: ‘En nu serieus. Hennepkwekerijen zijn levensgevaarlijk. Bijna altijd is de electra verkeerd en gevaarlijk ingericht en is het een groot brandgevaar.’

Pfffff… en wij maar denken dat overvallers, verkrachters, dronken automobilisten, terroristen en moordenaars levensgevaarlijk zijn!

En oordeel nou zelf, deze ‘levensgevaarlijke wietplantage’ ziet er toch heel netjes uit, niet dan?

(advertentie)