(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Na weken van verzorgen, koesteren, klassieke muziek draaien en talloze lieve woordjes zijn je wietplanten eindelijk klaar voor de schaar. En daarmee breekt een nieuwe fase aan in jouw kweek; wietplanten knippen en daarna drogen. Maar waar doe je dat? Je planten te drogen hangen… Nou, in dit handige droognet!

Oogsten is een dubbel moment. Enerzijds moet je de schaar zetten in die mooie dames die je vol liefde hebt grootgebracht. Anderzijds is dat dé stap die je een fantastische oogst zelfgekweekte wiettoppen oplevert. Mits je de boel goed droogt natuurlijk. Daar is een handig hulpmiddel voor: een droognet.

Het voordeel van dit droognet is dat je niet elke wiettak hoeft op te hangen aan een waslijn. Nee, je legt de boel gewoon op een van de acht verdiepingen van dit droogrek. Hierdoor hangen niets tegen elkaar aan. En dankzij de geperforeerde stof komt zuurstof rondom de toppen zodat ze gelijkmatig drogen.

Hang het droognet op in een kamer waar je de temperatuur tussen 18 en 21 graden Celsius houdt, met een luchtvochtigheid tussen de 45 en 55 procent. Et voilà!

Het net kost EUR 19,95 bij Plantarium.

[Openingsfoto: Shutterstock/Dubrovskiy Vladimir]
(advertentie)