(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ken je dat? Dat je portemonnee zó uitpuilt van de vloei, tips en wiet dat je opmerkingen krijgt over je gewicht? ‘Aangekomen?’, ‘Nee das mijn portemonnee…’ Nou ja, dat soort gênante situaties maak je dus nooit meer mee met deze handige portemonnee ván hennep, vóór je wiet.

Je sleept als gezonde blower soms nogal wat met je mee. Vloei, tips, wiet en misschien nog wel tabak ook als je daarvan houdt. Tja, smaken verschillen maar waar het om gaat is, waar láát je al die parafernalia? Een jaszak is net een wasdroger en veranderd je rookpapier al snel in vodjes. In je portemonnee is geen plaats want die zit anno 2018 al vol met pasjes van de bank, bibliotheek, AH en ga zo maar door.

Handig van hennep

Hoe handig is het dus om een handige en oerdegelijke rookwarenportemonnee te hebben om al je rookwaren in te herbergen? Een plaats, speciaal gereserveerd voor het heilige kruid en die ook nog eens gemaakt is van milieuvriendelijke hennepvezels. Nou, superhandig dus want de portemonnee van vloeifabrikant RAW is voorzien van vakken voor je vloei, tips en een groot luchtdicht compartiment voor wiet, hasj en/of tabak. Hij is slechts 15,5 bij 9 centimeter dus past uitstekend in je binnenzak.

De kekke RAW rookwarenportemonnee is voor het luttele bedrag van 18,50 te bestellen op Zamnesia.nl. En bestel als je daar dan toch bent, ook meteen wat van die uitstekende ongebleekte vloei en tips van RAW, daarvan kun je er nooit genoeg hebben.

(advertenties)