(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De Ventilution Mixed In-Line (125 mm) is een betaalbare 2-standen afzuiger die je meer controle geeft over de  luchtvochtigheid en temperatuur in je kweekruimte. In de groeifase stimuleert een hoge luchtvochtigheid immers een snelle groei, en in de bloeifase zorgt droge lucht juist voor een betere topontwikkeling. En dan hebben we het nog niet eens over de temperatuur, want die is nog veel bepalender voor je oogst. 

Professionele kwekerijen beschikken over geavanceerde systemen om de luchtvochtigheid en de temperatuur optimaal te krijgen en te houden. De juiste luchtvochtigheid en temperatuur is namelijk van grote invloed op je kweeksucces, en kan een kweek maken of breken. Dat niet alleen maar een goede controle over het klimaat voorkomt ook schimmelproblemen, en verkleint de kans op plagen.

2 standen voor een beter klimaat

Kleine wietkwekers die voor eigen gebruik cannabis kweken worstelen dikwijls juist met het klimaat in hun kweektent of -kast. In de zomer is het vaak veel te heet en te vochtig, terwijl het klimaat er ’s winters juist te koud en te droog is. Zou het niet fijn zijn om met een kleine investering meer controle over het klimaat te hebben? Dat kan met de Ventilution Mixed In-Line 125 mm 2-standen afzuiger.

Toegegeven, de Ventilution Mixed In-Line 125 mm 2-standen afzuiger – een hele mond vol – heeft geen sensors en ingebouwde klimaatcontroller. Helemaal automatisch je klimaat regelen doet hij dan ook niet, maar je kunt hem wel zelf harder of zachter laten afzuigen. Zo kun je hem zomers wat harder zetten om wat meer hitte en vocht af te laten zuigen, en ’s winters wat langzamer laten draaien om het omgekeerde te bereiken.

Ook geeft een 2-standenventilator zoals de Ventilution Mixed In-Line 125 mm, je meer controle in de verschillende levensfases van je wietplanten. Hiermee bereik je betere groeiresultaten én betere bloeiresultaten. Lees hier maar eens hoeveel invloed van de temperatuur en de luchtvochtigheid hebben op wietplanten.

Ventilution Mixed In-Line 125 mm

De Ventilution Mixed In-Line 125 mm is een degelijke 2-standen afzuiger met een handige 125 mm aansluiting voor gebruik in de hobbymatige kweekruimtes voor eigen gebruik (tot 1m2). Ventilution afzuigers zijn ontwikkeld voor gebruik in geluidsdichte ventilatiesystemen en zijn dus verrassend stil. Door de 2-standen knop kun je eenvoudig schakelen tussen twee verschillende toerentallen (kies tussen 220 M3/h of 280 M3/h). De muurbeugel zorgt voor een eenvoudige montage van de afzuiger.

En dan tot slot het mooiste aan de Ventilution Mixed In-Line 125 mm 2-standen afzuiger: hij kost slechts €55 euro! Je bestelt de 2-standen afzuiger bij Sirius.nl, en als je dat door de weeks voor 16.00 uur doet heb je hem de volgende dag al in huis. 

[Openingsfoto: Pavlovska Yevheniia, Shutterstock]
(advertenties)