(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Gemak dient de mens nietwaar, en zeker de blower. Je boodschappen thuis laten bezorgen is ook helemaal 2014, dus daarom is er nu Doobiebox. Een doos vol cannabis parafernalia, die je elke maand krijgt als je een abonnement neemt. Van vloei tot vaporizer en van comic magazines tot snacks!

productWij van de RollingStoned hadden de initiatiefnemer van deze nieuwe cannabis lifestyleservice een maand geleden op de koffie. Art is een jonge gast, die vanuit Letland naar Nederland is gekomen, nog niet eens in de eerste plaats vanwege ons liberaal cannabisklimaat maar voor de liefde. Vakmatig hield Art zich altijd al bezig met internet start-ups, het online ondernemen zeg maar. Gecombineerd met zijn liefde voor ons aller plantje bedachten hij en twee compagnons – die een Amsterdamse headshop runnen – dus Doobiebox, “een nieuw concept dat opgericht is voor degene die de 420 levensstijl leven en beleven”.

Maandelijkse verrassingsdoos

Vanaf augustus gaan de Doobieboxen – zoals jullie wellicht weten is ‘doobie’ Amerikaans slang voor een joint – verstuurd worden, in eerste instantie in Nederland, België en Groot-Brittannië. De rest van Europa en de wereld moeten later volgen. Art vertelt wat de Doobiebox nu precies inhoudt: “Wij hebben ons ‘’Space Cadets’’ abonnement, Doobiebox, speciaal ontwikkeld voor degenen die deze nieuwe smoking goods willen ontdekken vanuit het comfort van hun eigen huis. Dit betekent dat ons team persoonlijk elke maand 5 tot 10 cannabis gerelateerde producten van de hoogste kwaliteit en originaliteit kiest. Wij zijn partners met de beste leveranciers wanneer het aankomt op vloei, verdampers en zeer zeker wanneer het gaat om de meest dope magazines, comics en de lekkerste snacks voor wanneer je vreetkick zich meldt!”

photoSmoking essentials & lifestyle gear

Elke Doobiebox wordt afgeleverd in een discrete verpakking, dus nieuwsgierige buurtjes worden er niet veel wijzer van. Een abonnement kost normaal gesproken 29,99 euro per maand, maar dat bedrag wordt minder als je voor 3 of 6 maanden bestelt. En Art vertelde ons dat de waarde van de smoking essentials & lifestyle gear in de doos ongeveer het dubbele zal zijn van die dertig euro.

En hij belooft ons dat RollingStoned-lezers nog op een aantrekkelijke introductiekorting kunnen rekenen… Hoe dan ook, een leuk, fris initiatief voor de verwende blower zullen we maar zeggen 🙂

Check it out: DOOBIEBOX

(advertentie)