(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De Goedheiligman op zijn lelieblanke schimmel is niet eens het land uitgezet, of in Eindhoven zijn ze al weer volop in de kerstsfeer. Zelfs de politie in de stad – die zichzelf gekscherend de gekste noemt – is al in de stemming. En zo werd Black Friday voor de eigenaar van een wel heel speciale kerstboom letterlijk een zwarte dag…

Lichtstad Eindhoven

Middels onder meer de hashtags #kerstisvroeg en #versiering maakt de politie in Eindhoven op Facebook zelf melding van hun ‘bijzondere vangst’, afgelopen vrijdag a.k.a. Black Friday.

Want het zal inderdaad niet dagelijkse kost zijn voor de dienders in de Lichtstad dat ze in plaats van olijke ballen en vrolijke kerstversieringen een doos vol wiet (!) aantreffen in de boom.

En toch is dat wat we moeten geloven.

(ook) Feest onder de boom

Met de nodige emoticons maakt de Politie Eindhoven gewag van deze wel heel bijzondere kerstboom en wat er alvast uitgevallen is:

Nou ja, zonde weer van alle harde arbeid (van de wietteler, knipper en versierder – niet van de politie)… Gelukkig hebben we de foto’s nog, zou de kerstman nu zomaar kunnen roepen.

(advertenties)