(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Kijk, dit is nou eens een leuk product om een keer – of beter gezegd één keer – de blits mee te maken op een feestje. Een kant en klare waterpijp voor eenmalig gebruik, maar de handige doe het zelver kan er na gedane waterpijpzaken vast nog wel wat mee: de Shishita.

De Shishita is een moderne versie van de traditionele oosterse waterpijp, maar dan wel een stuk gezonder en praktischer. Je krijgt met de Shishita namelijk geen teer of nicotine binnen, er zit namelijk helemaal geen tabak in de mooi vormgegeven wegwerp-waterpijp. Wat je wel binnenkrijgt is een lekkere damp in verschillende fruitige smaken zoals banaan, appel, kersen, passiefruit, sinaasappel of het sensueel klinkende Red Fee.

Voor de promotie van de werwerpwaterpijp zijn trouwens een paar zwoele en minstens even appetijtelijke reclamefoto’s gemaakt die we je natuurlijk niet willen onthouden, komen ze.

De Shishita’s zijn gemaakt van blik en compact en eenvoudig in gebruik waardoor je er zowel binnen als buiten van kunt genieten. Er zitten twee op smaak gebrachte kooltjes bij iedere pijp die elk voor een uur waterpijp-plezier zorgen. Waterpijpen is met de Shishita dus een kwestie van vullen met water, een kooltje aansteken en dan die slang maar doorpasen naar je vrienden.

wegwerpwaterpijp6

Shishita 2.0

Creatieve blowers, en welke blower is dat niet, vullen de wegwerpwaterpijp natuurlijk met wat extra’s om naast de lekkere smaak ook een lekker effect van de waterpijp te krijgen. Leg een paar kleine topjes onder het kooltje en verdubbel je waterpijp-plezier, het is maar een idee…

 

De Shishita bestel je gewoon online bij grasscompany.com, hij kost 9,95 euro

(advertenties)