(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De vijf wietplanten in Elmo’s gedoogde kweektentje staan alweer voor de zevende week in bloei. De toppen ontwikkelen zich prima, de tent staat er bol van! Elmo had wat problemen met vergelende bladeren dus we zijn benieuwd hoe de Duckfoots er nu bij staan. 

Hallo ganjamatties! Woensdag Duckfootdag met Elmo, tijd voor een nieuwe update dus ik zal jullie vertellen wat er afgelopen week allemaal weer gebeurd is in mijn kleine kweektentje. De Duckfoot is een aparte plant om te zien met haar vergroeide bladvingers. Zeker in het begin, wanneer de planten nog niet bloeien zien deze planten er niet uit als typische wietplanten. Je zou er straal voorbij lopen!

11337088_768565149909007_1970886261_o

Elmo’s dichtbegroeide bladerdek van onderaf gezien

Ik kweek deze planten nu binnen in een kleine kweektent, maar haar onopvallende uiterlijk maakt haar natuurlijk ideaal voor de guerrillakweek op openbaar terrein zoals de duinen of in een bos. Vorig jaar stond deze plant ook buiten in de vrije natuur, ik nam er stekjes van en dat zijn de Duckfoots waar ik nu verslag van doe. Ze staan nu zo’n 7 weken onder de Horticoled kweeklamp te bloeien en gaan goed, op wat vergelende bladeren na.

Om de bloei wat extra kracht bij te zetten gaf ik de planten namelijk wat PK 13/14, een bloeibooster. Maar dat was iets teveel van het goede en zorgde ervoor dat ik jullie vorige week helaas moest melden dat de bladeren hier en daar vergeelde. Ik weet dat het door de PK 13/14 veroorzaakt werd want sinds ik met de bloeibooster gestopt ben zijn de bladeren gelukkig niet meer verder verdord. De bladeren zien er nu gelukkig ook weer wat vitaler en sterker uit.

11428156_768565133242342_1600753013_o

11337252_768565086575680_1390741515_o

Ik heb hierdoor ook meteen maar besloten dat ik deze planten helemaal geen voeding meer zal geven. De planten hoeven ten eerste nog maar drie weken te staan dus dat is een mooie periode om te ‘spoelen’ en voeding rook ik sowieso liever niet. Geniet van de foto’s maar kijk even door het vergeelde blad heen, en wanneer je zelf ook kweekt zou ik zeggen: doe niet als mij maar hou ze groen 😉 Misschien zie ik je wel op Cannabis Bevrijdingsdag zondag, zoniet, dan toch volgende week gewoon weer hier op RollingStoned!

Elmo

(advertenties)