(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Hotboxen is wel leuk en ook gezellig en knetterstoned en zo, maar het is doorgaans wel een beetje zonde van de rook. Daar gaat namelijk een hoop van NIET je longen in en dat is toch jammer. De oplossing voor dit nare probleem? Hotbox je hoofd!

Ben, of ken je iemand met een hoofd? Dan kun je diegene of jezelf een lol doen. Wat zeggen we, een enorme lol doen! Maar hoe hotbox je een hoofd? Das nog lastiger gedaan dan je denkt. Nou kun je natuurlijk zelf gaan lopen klooien met kartonnen dozen op je hoofd maar dat is niet nodig. Tegenwoordig bestaan daar gewoon speciale gasmaskerbongs voor.

bongmasker1

De gasmaskerbongs van grasscompany doen exact het tegenovergestelde van wat gasmaskers normaal gesproken doen. Ze houden rook binnen in plaats van buiten. Het gasmasker is gemaakt van acryl, de verstelbare sluitingen zorgen ervoor dat het masker op ieder hoofd past. De 20 centimeter lange bong is afneembaar zodat je de gasmaskerbong ook gewoon kunt gebruiken om mensen op straat ’s nachts de stuipen op het lijf te jagen. T’is weer eens wat anders dan een clownspak!

Je hebt al een gasmaskerbong voor 34,95 euro, dus doe jezelf een lol en surf daarvoor even naar grasscompany.com. Er zijn verschillende vrolijke kleuren dus er is altijd wel een gasmaskerbong die goed bij je hoofd past.

En hoe ziet dat er nou uit als iemand zijn hoofd hotboxt? Zo dus:

 

Sunday Sessions

Een video die is geplaatst door @gasmaskmanning op

Openingsbeeld: ra2studio, Vagengeim, Shutterstock
(advertentie)