(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

“Geen wonder dat jouw kinderen zo stom zijn om drugs te gebruiken, omdat jij een stom rolmodel bent.” Honderden verontwaardiging reacties vliegen een bekende Amerikaanse familie om de oren, nadat pa op zijn Instagram een foto van ma post waarop zij poseert voor een – het moet gezegd – imposante stash wiet. Om welke familie het gaat..?

 

Billy, Tish en Miley

Om Billy Ray, Tish en Miley natuurlijk, ofwel de Cyrus familie! Nou is het eigenlijk helemaal niet zo vreemd dat we deze mensen regelmatig met wiet spotten, aangezien ze allemaal wel pap lusten van gods wonderplant. Zo poseerde moeder Tish vorige week nog met een heel bijzonder boeket bloemen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

What? And I had to be a closet smoker for 40 years? Once had to buy @TishCyrus a car just because she smelled it on me

Een bericht gedeeld door Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus) op

Over die foto, gepost door manlief Billy Ray – countryzanger van beroep – viel geen hond. Zelf in Amerika niet, waar christelijke waakhonden bij wijze van spreken achter elke steen verstopt zitten. Maar hoe anders was dat bij de volgende bud-pic van vadertjelief Cyrus. Half conservatief Amerika viel over hem, zijn poserende vrouw en voor het gemak ook maar de beroemdste der Cyrussen Miley heen!

De teneur? Hier werden drugs verheerlijkt en werd een bijzonder slecht voorbeeld gegeven. Ook werd de racismekaart erbij gehaald, want witte mensen komen in tegenstelling tot zwarte mensen ongestraft weg met dit soort foto’s… En waar gaat het dan allemaal om? Hierom:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Yes! Like I said yesterday @TishCyrus…. my how the times they are a changing #CrAzYMaMa

Een bericht gedeeld door Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus) op

En de echte grap? Het was niet eens de stash van de familie Cyrus!

(advertentie)