(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Kijk, wij zijn hier normaal gesproken meestal onvoorwaardelijk voor de wietkweker. Maar meestal is niet altijd en in het geval van deze teler uit de buurt van Pijnacker-Nootdorp zijn we verplicht een felgele kaart te trekken!

Groene (?) revolutie

De groene revolutie (green rush), zo wordt de huidige cannabis revolutie die wereldwijd gaande is ook wel genoemd. Dat slaat uiteraard op de kleur van onze favoriete fruitsoort, maar een beetje fatsoenlijke wietkweker heeft ook oog voor het milieu. Dus netjes kweken zodat volksgezondheid en natuur er niet onder lijden en wiet zijn goede naam bevestigt.

Daaraan heeft een wietteler uit Pijnacker-Nootdorp plat gezegd volkomen schijtbagger. Daar in Zuid-Holland flikkert de eikel van de week dus domweg zijn potten na gebruik in de openbare ruimte. En niet zomaar ergens – wat is er mis met een plekje bij de vuilcontainer of zo? – maar ook nog eens midden op een fietspad… Voor één keer kiezen we dus niet blind de kant van de kweker maar die van wijkagent Nootdorp:

Schermafbeelding 2016-09-05 om 09.22.56

En hoe gaat dat dan verder? Ook dat vertelt Twitter ons. Zo dus (en bedankt hè, eikel van de week):

Schermafbeelding 2016-09-05 om 09.26.32Een gele kaart dus voor deze figuur, want als je wiet teelt ruim dan wel zelf je rotzooi op, dat is wel zo netjes!

(advertentie)