(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Op zijn 86ste is de Amerikaanse countryzanger en cannabisondernemer Willie Nelson nog steeds superactief. Hij had al een tijdje zijn eigen wietmerk ‘Willie’s Reserve’ en daar komt nu ‘Willie’s Rescue’ bij. Een CBD-productlijn die speciaal bedoeld is voor (huis)dieren!

 

Cannabis- en dierenactivisten

Zijn leven lang is Willie Hugh Nelson (1933) al een fervent pleitbezorger van vrije cannabis. Bij zijn eigen wiettoko Willie’s Reserve vervult de zanger de jaloersmakende functie van Chief Testing Officer. Maar hij en zijn vrouw Annie zijn ook al net zo lang fervente activisten voor de rechten van dieren. En hoe kun je nou beter die twee liefdes combineren als met een speciale CBD-lijn voor dieren? Enter Willie’s Rescue, de nieuwste loot aan het bedrijf van het echtpaar Nelson.

Alle zoogdieren hebben baat aan CBD

Via Willie’s Rescue komen er diverse hennep- en CBD-producten op de markt die speciaal zijn ontwikkeld voor genezing en het welzijn van dieren. ‘Hennep is een goede keuze voor huisdieren net als dat het een goede keuze is voor mensen. En dat komt omdat ieder zoogdier een endocannabinoïden-systeem heeft’, zo lezen we op de site. ‘Veel mensen hebben hennep voor hun huisdier al ontdekt. Ze gebruiken het als een supplement om hun dierenvrienden door de dag te helpen.’

Alles is zoals we mogen verwachten gemaakt van biologische hennep en elke batch wordt getest. De CBD-producten worden deze week in Super Zoo in Las Vegas gepresenteerd, en begin volgend jaar moeten ze in heel de VS in de winkelschappen liggen.

Humor hebben ze ook bij Willie’s Rescue – dat de slogan ‘Hemp for Furry Family’ voert, want dit is het eerst wat je ziet als je op hun website terechtkomt:

Deel opbrengst naar dierenorganisaties

Willie en Annie Nelson verklaren zelf waarom ze – op hun ouwe dag – nog aan dit nieuwe avontuur beginnen.

“Dieren zijn  altijd een onderdeel van onze familie geweest. Sommige hebben we gered, sommige uitgezocht en sommige kwamen gewoon aanlopen. Wij houden van ze allemaal. Ze brengen ons zoveel vreugde. Wij geloven dat ieder huisdier een goed thuis verdient en elk dier verdient iemand die van hem houdt. Dat is waarom wij een deel van elke verkoop van Willie’s Rescue doneren aan lokale dierenredders.

De meeste dierenredders zijn vrijwilligers, die het uit liefde doen. Ze betalen rekeningen van de dierenarts uit eigen zak. Maar steeds zijn ze er, de hele tijd, om mensen en dieren te helpen die elkaar nodig hebben om elkaar te vinden. Dat is prachtig. Dit is onze manier om dankjewel te zeggen en ga door met jullie goede werk.

Liefs, Annie Nelson & Willie Nelson”

[openingsfoto: Sterling Munksgard/Shutterstock]
(advertenties)