(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

 

Maandag vierde de wereld 420 en o.a. via de website Leafly vroeg men in de VS speciale aandacht voor de 243.000 (!) mensen die in de legale cannabisindustrie werken. Nu heeft de overheid daarginds de cannabiswinkels weliswaar als essentieel bestempeld in de coronacrisis, maar de bedrijven en hun werknemers komen helaas NIET in aanmerking voor financiële steun van diezelfde overheid.

Om al deze mensen toch te bedanken voor hun essentiële rol in de coronacrisis, roepen Leafly en andere cannabis websites hun lezers op om op 420 (maar ook daarna natuurlijk) extra lief en gul te zijn tegen hun bud tenders en wiet-aan-huis-bezorgers.

Leafly: De facto deputized as health care workers, sometimes falling ill themselves—cannabis budtenders, and couriers have donned personal protective equipment to serve pain medication, seizure medication, help manage autism and PTSD. Instead of just saying ‘don’t panic’, cannabis workers straight-up calmed and centered a reeling nation, in the middle of a storm.’

En zo is het maar net. Dus doe ook hier in Nederland eens extra aardig, lief en gul tegen jouw coffeeshop dealer!

(advertenties)