(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Net als je denkt dat je alle gekkigheid wel zo’n beetje gezien hebt in cannabisland, struikel je over dit peperdure apparaat van vierduizend dollar: The Smart Grinder. Uiteraard duikt het op in de show van rapper 2 Chainz op Vice TV, die geheel gewijd is aan peperdure spulletjes. Het werd één van de meest hilarische afleveringen van The World’s Most Expensive…

Duur, duurder, 2 Chainz

Best wel vaak zijn die stevig geprijsde hebbedingetjes in de serie ‘The World’s Most Expensive…’ geschikt voor ons soort mensen. Nou ja, voor cannabisliefhebbers met een heel erg vette portemonnee dan toch zeker.

Zo pafte 2 Chainz eerder al eens een blunt (wietsigaar, je kent ze vast wel van Snoop Dogg) van 50.000 dollar voor de camera’s weg.

Ook ging meneer ‘ik-laat-het/hem-graag-duur-hangen’ al eens aan de verfijn de cannabis kookkunsten met niemand minder dan Hannibal Buress en de levende wietlegende Tommy Chong in een aflevering van Most expensive om van te watertanden:

Welja, zo heeft de praatzanger met een hang naar dure spulletjes al tientallen video’s gemaakt. Ook over heel andere dingen dan wiet, zoals een blikje ingeblikt lucht van 10.000 dollar, een cowboyhoed van $5.000 of een piñata van 1k. Maar we hadden het eigenlijk over een cannabisvermaler a.k.a. wiet grinder.

Nooit van ons lange, stonde leven hadden we gedacht dat er eentje bestaat die 4.000 dollar kost – dat is bij de wisselkoers van vandaag toch mooi even 3757,94 euro.

Maar kijk, hij/het bestaat wel en dan heet het gigantisch dure kreng ook nog lekker cynisch:

The Smart Grinder

[Op YouTube schrokken ze blijkbaar zo van de prijs dat juist dit filmpje van 2 Chainz achter een leeftijdsbeperking zit, dus klik eerst maar even op onderstaand fragment en dan lekker bij hullie verder koekeloeren:]

(advertentie)