(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Misschien had je gedacht dat hij allang bestond, maar verrassend genoeg zag de enige échte AK-47 als autoflower pas recentelijk het levenslicht. Jawel, de makers van de originele AK-47 zelf, hebben eindelijk een automatisch bloeiende versie van hun cannabis-bestseller gemaakt. Dít is de enige échte Auto Ak-47.

Wil je AK-47 een keer als autoflower kweken dan kan dat sinds dit jaar. De zadenmakers van de originele AK-47 hebben de wietsoort namelijk eindelijk als autoflower uitgebracht. En mocht je nu denken, ‘maar AK Autoflower, die bestaat toch allang?’, dan heb je het mis. AK-47 is namelijk zo’n goedlopende wietsoort, dat er enorm veel namaakzaden van in omloop zijn, en namaak-Auto AK-47 er zelfs al waren voordat Serious Seeds zelf het origineel maakte.

Originele Amsterdamse AK-47

De originele Auto AK-47 van Serious Seeds is er nu wel, en het loont de moeite om ook het origineel te kopen, en niet de kopietjes. Serious Seeds is namelijk het enige zadenbedrijf dat in het bezit is van de originele moeder- en vaderplant van AK-47. En daarmee ook het enige zadenbedrijf dat in staat is om een originele Auto AK-47 te maken. Maar wat kunnen we ervan verwachten?

Auto AK-47 is net als de klassieker een sterke plant die tegen een stootje kan. Het effect is sterk dankzij een hoog THC percentage en precies de juiste knock-out-terpenen. De toppen hebben met andere woorden een gulle laag plakkerige kristallen, en een zoetige en fruitige geur en smaak. Denk aan een frisse citrussmaak in combinatie met een kruidige geur. Medicinaal is Auto AK-47 een goede wietsoort voor mensen die last hebben van chronische pijn, angsten, of iedereen die zijn humeur gewoon even wil verbeteren.

AK kweken een eitje

Als plant is Auto AK-47 zelfs nog wat makkelijker te kweken dan de fotoperiode-gevoelige (reguliere) AK-47. De ruderalis invloed zorgt ervoor dat de planten vanzelf in bloei gaan. Dat niet alleen maar het maakt ze ook ongevoelig voor lichtlekken, en minder gevoelig voor temperatuurschommelingen en kleine kweekfoutjes. Binnen is Auto AK-47 een feestje voor de kweker maar buiten in de zomer helemaal: terwijl alle ‘gewone’ wietplanten nog niet eens aan bloeien denken, pluk jij al zoete Auto AK-47 vruchten. De planten worden 75 tot 100 centimeter hoog, leveren gemiddeld 45 tot 70 gram wiet per plant en bloeien zo’n 70 dagen.

  • Soort: sativa dominante autoflower
  • Genotype: AK-47, ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 70 dagen
  • Smaak/geur: zoet, kruidig, citrus
  • Effect: sterk effect, hoog THC gehalte, goed tegen pijn, angsten en voor een goed humeur
  • Zadenbedrijf: Serious Seeds
(advertenties)