(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Voor de gelegenheid heeft Dr. Groen zijn dames maar even uit de LED kweekkast gehaald en aan een knip-beurt onderworpen. Nu de LED lamp hoger hangt trekken de dames gelukkig weer bij en werden de nodige topjes verwijderd. Afijn, Dr. Groen vertelt zelf hoe het met zijn kleine kweekkast staat.

Hallo cannabisvrienden, na de dure LED les van vorige week zijn de dames deze week gelukkig weer een beetje bijgekomen. Een van de CBD Kush staat er nu zelfs heel mooi bij, en een van de CBD Compassion planten lijkt ook heel lekker te gaan. Een andere CBD Kush is nog wat klein en lijkt toch wat achterstand opgelopen te hebben. Uiteraard ga ik wel gewoon door met alle vier de planten, daar kunnen jullie op rekenen!

Dieven en fotograferen

Hoewel je wietplanten eigenlijk zo min mogelijk moet verplaatsen, heb ik ze deze week een voor een even uit de RollingStoned G-Kit gehaald voor een knipbeurt en een kleine fotosessie. Drie van de vier planten heb ik inmiddels getopt en de grootste dame zelfs twee keer. Zo krijgen de twee kleintjes de kans om wat bij te trekken, ik hoop uiteraard dat ze daar gebruik van maken. Voeding heb ik nog altijd niet gegeven, alleen water en wat siliciumkorrels zoals ik vorige week heb verteld. Hier komen de vier dames een voor een.

Hierboven zie je de grootste CBD Compassion plant van de vier, ik heb de plant aan de onderkant ontdaan van de zijtakjes en de verdorde blaadjes die ze had omdat ik de LED lamp er in het begin te dicht op had hangen. Omdat dit de grootste plant is, heb ik haar inmiddels al twee keer getopt. Je ziet dat de kleur nog wat aan de lichte kant is, dit is de enige plant die daar last van heeft dus ik hoop dat ze snel bijtrekt en ook een mooie diep groene kleur krijgt.

Hier de andere CBD Compassion, hoewel ze nog wat kleiner is door de achterstand uit de eerste twee weken, is haar kleur nu mooi en groen. Ook hier heb ik de dorre blaadjes wat weggeknipt, aan de bovenkant 1 x getopt en onderaan het een en ander gediefd.

Dit is de CBD Kush, deze plant gaat eigenlijk het mooiste van allemaal en heeft al een paar mooie grote groene bladeren. Op de rechterfoto zie je dat er al twee nieuwe scheuten beginnen te groeien waar ik haar heb getopt. Omdat ik haar topte toen het topje nog erg klein was heb ik eigenlijk gefimd, Je ziet hierdoor dat er in het restant van het topje nog 1 of twee nieuwe scheuten groeien, het is alleen even afwachten wat dit gaat worden…

En dan de laatste jongedame, de tweede CBD Kush plant. Ook deze moet nog wat bijtrekken en lijkt nog wat van slag te zijn van mijn LED-fout. Ik heb alleen wat van de onderste groei en wat verdorde bladeren weggehaald. Voor toppen is deze plant nog wat te klein. Hopelijk is ze volgende week een stuk groter in ieder geval.

DSC_0554

Dr. Groen

(advertenties)