(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het is eindelijk weer 20 april, dé internationale cannabis feestdag! We hopen dan ook van harte dat je in de gelegenheid bent om vanmiddag om 20 over 4 van cannabis te genieten; hoe je dat ook het liefste doet. De Nederlandse cannabusiness viert het traditiegetrouw weer door te smijten met flinke kortingen! We zetten alle aanbiedingen weer voor je op een rijtje.

Gefeliciteerd cannabisliefhebber, want het is 420! Misschien leef je er al weken naartoe en heb je vandaag een dagje vrij genomen om de hele dag van wiet te genieten. Zo niet, steek dan in ieder geval vanavond iets op van cannabis want 420 duurt nog de hele dag. Wat zeggen we, sommige cannabisbedrijven vieren 420 nog de hele week met voordelige aanbiedingen. Toch is het raadzaam om deze lijst met speciale acties rondom 420 vandaag nog uit te pluizen, want er zijn ook voordeeltjes waarvan je alleen vandaag kunt profiteren.

Happy 420 mensen!

Vaposhop

Op zoek naar een mooie verdamper? Om het roken voorgoed vaarwel te zeggen, of gewoon voor erbij, dan kun je vandaag je slag slaan op Vaposhop.nl. Je krijgt daar namelijk 20% korting met de speciale promocode VAPO420. De code is vanaf NU geldig en de actie duurt tot 25 april, en is te gebruiken voor al je aankopen met uitzondering van artikelen die al afgeprijsd zijn. Sla je slag op Vaposhop.nl.

SeedStockers

In verband met het voorjaar lopen er bij het sympathieke SeedStockers al een hoop voordelige acties, maar daar doen ze voor 420 nog een schepje bovenop! Naast de 50% korting die je op drie van de toch al voordelige Mix Packs krijgt, doen ze daar tot 30 april ook nog een gratis T-shirt bij. Dat is echter ook nog niet alles want daarnaast krijg je gewoon 30% korting op alle gefeminiseerde wietzaden op SeedStockers.com!

CNNBS.shop

Zelf konden we de heugelijke feestdag ook niet zomaar voorbij laten gaan. Vandaag en morgen geven we daarom €50,- korting op de POT by NOIDS, het handige apparaat waarmee je wietolie en edibles maakt, zonder te knoeien. De POT by NOIDS infuseert en decarboxyleert THC en CBD en verdampen van het oplosmiddel alcohol is ook geen probleem. Bestellen doe je op CNNBS.shop voor de speciale actieprijs van €239,95 in plaats van €289,95.

Sensi Seeds

Jazeker, ’s lands oudste en bekendste zadenbedrijf Sensi Seeds vier 420 natuurlijk ook. Zij doen dat door je een gulle korting te geven van maar liefst 35% op alle zaden, dus ook op die exclusieve Jack Herer en Mother’s Finest. Je hebt geen code nodig, bestellen kan gewoon op SensiSeeds.com.

I-nvention

Ook de innovatieve producten van I-nvention (voorheen E-njoint) kun je vandaag met korting aanschaffen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de gezondere CTIP met geactiveerd koolstof, die een deel van de schadelijke stoffen uit rook filtert. Maar ook op de cones, Weezy en andere uitvindingen van I-nvention krijg je vandaag 24% korting. Gebruik daarvoor de code 420 bij je bestelling op I-nvention.com.

SeriousSeeds

Het gebeurt niet vaak, dus nu is je kans om voordelig zaden van het vaakst bekroonde serieuze zadenbedrijf Serious Seeds te scoren. Je krijgt maar liefst 30% korting plus ook nog eens twee gratis wietzaden. Serious Seeds houdt het verder eenvoudig voor je want de korting wordt automatisch toegepast als je bestelt op de nieuwe website SeriousSeeds.com.

Green House Seeds

Om bij Green House Seeds tot 25 april, twee zaden voor de prijs van één te krijgen (oftewel 50% korting), gebruik je de code HAPPY420. Eigenlijk moest je voor die code eerst even het Instagram account van de wereldberoemde zadenmakers bezoeken, maar dat hebben wij reeds voor je gedaan 😉 Meteen op dus naar Greenhouseseeds.nl om te scoren!

Azarius

Online smartshop, kratomshop, seedshop, cbdshop, vaporizershop en headshop Azarius maakt het helemaal bont voor je, met een hele 420 week! Met uitzondering van de reeds afgeprijsde exemplaren krijg je tot en met 25 april maar liefst 20% korting op alle verdampers. Om te profiteren gebruik je de code AZA420 bij je bestelling op Azarius.nl.

Dutch Passion

Ook bij Dutch Passion lopen er reeds mooie voorjaarsdeals. We noemen een 3+3 gratis of 7+7 gratis en 50% korting op diverse autoflowers. Daarnaast krijg je tot en met de 22ste van april nog eens 25% korting op alle zaden behalve de gloednieuwe toppers Auto Banana Blaze, Banana Blaze, Auto Critical Orange Punch & Critical Orange Punch. Je hoeft geen code in te voeren maar alleen te bestellen op Dutch-Passion.com.

Zamnesia

Of je nou zaden, paddo’s of andere smarte producten zoekt, of een nieuwe verdamper nodig hebt, je koopt het nu extra voordelig op Zamnesia.nl. Zowel de smartshop, headshop, seedshop, paddoshop, vaporshop als de CBDshop van Zamnesia hebben mooie aanbiedingen voor je, en wel tot en met 25 april om 23:59 uur.

WeedSeedsExpress

Bij WeedSeedsExpress kun je (alleen) vandaag terecht voor maar liefst 10 plus 10 gratis wietzaden en niet de minsten. Het gaat namelijk om de exclusieve Godfather OG, de hars druipende Pinkman Goo, de sensuele Sexxpot en de donkere Sirius Black. Geen code is nodig, gewoon bestellen dus op WeedSeedsExpress.com.

Grasscompany

Jawel, ook parafernaliakoning Grasscompany viert 420 met korting. 48 uur lang (tot en met 21 april dus) krijg je maar liefst 24% korting op het gehele assortiment (met uitzondering van tabak en e-rook spullen). Dus of je nou voor het hele jaar vloeitjes bestelt of een mooie nieuwe pijp of bong zoekt, bestel vandaag nog! Met de code 420BLAZEIT wordt de korting automatisch van de rekening afgetrokken. Claim je voordeel op Grasscompany.com.

Sirius

Natuurlijk wel, ook bij vaporizershop, headshop, growshop en seedshop Sirius kun je vandaag goedkoop scoren. Je krijgt er maar liefst 20% korting op alle producten. Wacht alleen niet te lang met bestellen want de actie eindigt om middernacht! Als de wiedeweerga naar Sirius.nl dus om extra voordelig te bestellen.

Plantarium

Jawel, ’s lands legaalste cannabis growshop Plantarium doet ook lekker mee met 420. Omdat het voorjaar is krijg je 20% korting met de code happy420 op alle buitenzaden en alle autoflowers uit het assortiment van Plantarium.nl. De actie is alleen vandaag geldig, dus wees er snel bij.

[Openingsbeeld: Julio Aldana, Piggybank studio/Shutterstock – overig beeld: fortton, Julio Aldana/Shutterstock]
(advertenties)