(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Heb jij een E-sigaret? Gefeliciteerd want daarmee kun je nu genieten van pure cannabiskracht in vele heerlijke smaken zoals karamel, chocolade, hazelnoten, cannabis niet te vergeten, en nog veel meer. De E-liquids bevatten geen nicotine maar cannabidiol en zijn dus niet verslavend.

Stel jezelf eens voor, een intense rijke smaak die je heerlijk laat ontspannen zodat pijn, stress en andere ongemakken als sneeuw voor de zon verdwijnen. En het mooiste: de CBD-liquids van Cannapower zijn helemaal legaal en kun je dus overal in het openbaar verdampen.

cannapower-hempCannapower hennepolie is gemaakt van legaal geteelde Europese industriële hennepplanten. Ieder flesje van 10 milliliter bevat liefst 50 milligram cannabidiol. Cannabidiol wordt ook wel CBD genoemd en is één van de 111 actieve cannabinoïden uit cannabis. Cannabidiol werkt niet psychoactief maar geeft je wel een aangenaam en ontspannen effect dat stress en pijn tegengaat.

Cannabidiol werkt niet psychoactief maar geeft je wel een aangenaam en ontspannen effect dat stress en pijn tegengaat

Cannapower hennepolie is er in de smaken karamel, chocolade, hazelnoten, milkshake, vanille, havano, honing, tabak, whiskey en natuurlijk ook gewoon cannabis. Een flesje van 10 milliliter gaat ongeveer drie weken mee want de ontspannen werking merk je al na slechts een paar pufjes. Cannapower wordt op een unieke wijze gemaakt, het bedrijf is het enige ter wereld met de laboratoriumfaciliteiten om de hennepolie te kunnen verfijnen in hoogwaardige verdampbare CBD.

Een flesje Cannapower hennepolie van 10 milliliter kost 24,95 en is te koop op LightHouseStore.nl

(advertenties)