(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Je kunt wel zeggen dat het een kazig weekje is hier op RollingStoned. Niet alleen Barney is met Spliffs Cheese aan de gang, er loopt ook nog steeds een test van Sativa Pothead met de soort. Die groeit ondertussen onder een krachtige 1000 Watt zon en staat al 30 dagen te bloeien. Verslag vanuit een zonnige Cheese testtuin.

Hallo RollingStoned vrienden en volgers van het Cannabis Strain Testing 420 project, het is alweer 4 weken geleden sinds ik van mij heb laten horen. Hoogste tijd voor een verse update vanuit mijn testtuin, ik kan jullie vast verklappen dat de dames het heerlijk naar hun zin hebben en al flinke toppen dragen.

Mijn kalender vertelt me dat de planten inmiddels dertig dagen onderweg zijn in hun bloeifase. De Cheeseplanten kregen sinds dag 1 van de bloei een nieuwe energiebron in de vorm van een 1000 Watt HPS lamp met een Almeco FlexWing kap erboven die het licht lekker breed verspreid. Deze lamp heeft ook een iets ander kleurenspectrum dan de 600 Watter, dat beter geschikt is voor de bloeifase.

spliff cheese - foto5 (Custom)

Het is tot op heden een easy run geweest, problemen bleven gelukkig uit en de planten maken het goed. Ze zijn gezond en sterk en gingen met veel plezier de bloei in. Voor wat betreft de test kan ik natuurlijk nog geen eindconclusie trekken, maar tot nu toe bevalt de soort mij goed. De planten hebben het me niet moeilijk gemaakt en tonen zich vitaal en bloeien uitbundig. Geen kritiek dus tot zover over de Cheese.

Sinds een week geef ik naast de gewone basisvoeding, om de drie dagen ook wat PK booster, de pistels groeien daarom op het moment als een dolle en de toppen dikken mooi aan. Vanaf hier trekken we nog 5 weken door naar de finish. Ik hoop jullie dan wat mooie volle afgerijpte toppen te kunnen laten zien. Tot dan!

Pothead Sativa King – Cannabis Strain Testing 420 project.

(advertenties)