(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Vers nieuws van het buitenwietfront. De volle grond doet de Early Skunk zichtbaar goed en de automatisch bloeiende White Russians gaan fijn door met bloeien. Maar de grootste gebeurtenis van de afgelopen week was toch wel het platleggen van de volle grond wietplanten. 

Hoi wietvrienden,

Ik heb deze week besloten om de Frisian Dew en de Passion #1 die achter in mijn tuin stonden nog een keer rigoureus plat te leggen. De bloei zat er nog niet in dus ik bedacht me dat het nog wel kon. Hier bereik ik hopelijk twee dingen mee. Ten eerste dat mijn planten lekker laag blijven, en ten tweede dat ik een nog grotere oppervlakte met toppen heb straks.

Omdat het scrog rek eigenlijk al vol zat, heb ik nog wat stukken gaas geknipt en die er gewoon aan vast gemaakt. Zo had ik weer ruimte om de takken aan vast te binden.

Hierboven zie je hoe de dames er vorige week (links) nog bij stonden en hoe ze er nu bij staan. Rechts op de rechterfoto zie je trouwens ook de Early Skunk, die flink aan het genieten is in de volle grond. De oppervlakte van de planten is ongeveer verdubbeld, en als alles weer hersteld is is de plant dus ongeveer twee keer zo groot.

Vastbinden

Het vastbinden is eigenlijk gewoon een kwestie van de takken een voor een omlaag te buigen naar de plek waar je ze wil hebben. En dan vastbinden met een tie-wrapje. De tie-wrap moet niet strak zitten, en dient eigenlijk alleen om de tak laag te houden.

Zo zien de dames er dan vlak na het scroggen uit. Een raar gezicht, maar inmiddels staan ze er al weer wat beter bij. Ik voorspel dat het geheel over een week weer een stuk omhoog gegroeid is. Dat moet ook, want dan zal de bloei ook zo langzamerhand gaan beginnen.

Tot volgende week wietvrienden, dan weer meer over de autoflowers en de Early Skunk.

(advertenties)