- (Opnieuw) bewezen: cannabis is géén ‘gateway drug’
- Claude’s laatste binnenkweek …vóór de zomer 😁 (deel #1)
- 7 soorten ongedierte en wat je er buiten tegen kunt doen
- 500 CNNBS columns! • Wiet legaliseert zichzelf niet, dus…
- Sour Strawberry: verleidelijk zoetzuur met een vleugje Diesel
- CannaTommy viert 420 met een dikke donut-joint (+ recept)
Bud Babe: Super Cheese
Wat krijg je als je een aantal topkwekers de beschikking geeft over optimale genetica? Juist, een super variant van een geweldig stinkende indica hybride: Super Cheese dus. Een soort waarin zowel de unieke Cheese geur als het overweldigende effect zijn versterkt.
Super Cheese is een gefeminiseerde en verbeterde versie van Cheese. Ze geeft een grote opbrengst, maar controleer voor je haar gaat kweken even de werking van je koolstoffilter want deze Super Cheese geeft een enorme hoeveelheid geur af.
In de Super Cheese zijn de hoogte en stabiliteit van de Skunk (ook al zo’n sterk geurende soort) gecombineerd met het diep doordringende effect van de originele Cheese. Het resultaat is een snelle en gemakkelijk te kweken soort met een unieke en supersterke geur.
Super Cheese is een ontzettend potente wietsoort. Blowers met wat minder tolerantie hebben al een hoop plezier van een kleine beetje wiet. Maar ook doorgewinterde blowers moeten het effect niet onderschatten. Zij vinden zich vaak giechelend op een bank zitten waar ze maar moeilijk vanaf komen na het roken of verdampen van deze Super Cheese.
Soort: indica dominante hybride (80% indica)
Ouders: Cheese x Super Skunk
Geslacht: gefeminiseerd
Hoogte: gemiddeld
Opbrengst: hoog
Bloeifase: 45 tot 50 dagen
Seed company: Weed Seed Shop
(advertentie)