(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wie niet alleen de smaak van zijn wiet, maar ook de opbrengst en potentie belangrijk vindt, zal deze S.A.G.E. ’n Sour meteen in zijn hart sluiten. Ze is namelijk een wietsoort die de heerlijkste haze smaak combineert met de krachtige opbrengst van een Sour Diesel.

S.A.G.E. is al meer dan vijftien jaar lang het best verkopende neusje van de zalm op de menukaart van TH Seeds. De naam S.A.G.E. staat voor Sativa Afghani Genetic Equilibrium wat zoiets betekend als sativa en afghaan (indica) in genetische balans. Het perfecte midden tussen sativa en indica dus.

Houd deze supersterke haze-hybride even in gedachten en denk er dan een krachtige, naar citrusvruchten smakende East Coast Sour Diesel bij. Het resultaat is een connaisseurs wietsoort van het hoogste kaliber.

S.A.G.E. ’n Sour presteert erg goed op hydrosystemen zoals Bubble Buckets want ze kan een hoop voeding aan en kan dus ook erg groot worden. Met een redelijk korte bloeiperiode van 9 weken en de ongekend THC rijke toppen is de S.A.G.E. ’n Sour een soort die commercieel erg interessant is. Grote kans dat deze soort niet alleen uitgroeit tot een heerlijk eindproduct, maar ook tot een van je persoonlijke favorieten!

 

sagensour-2

Dikke foxtails!

Soort: sativa dominante hybride

Ouders: S.A.G.E. (sativa x Afghani) x East Coast Sour Diesel

Hoogte: 120 tot 140 cm

Bloeitijd: 60 tot 65 dagen

Opbrengst: +/- 350 gr./m2

Geslacht: gefeminiseerd

Verkrijgbaar bij: Organic Earth

 

 

 

 

(advertenties)