(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De legendarische wietsoort Jack Herer bestaat 20 jaar. En om dat te vieren komen de zadenmakers van Sensi Seeds met een gelimiteerde editie van deze speciale wietsoort die jij kunt winnen! Een mooi eerbetoon aan een bijzondere cannabissoort en -activist.

De wietsoort Jack Herer is na 20 jaar al even legendarisch als de cannabisactivist waarnaar ze vernoemd is. De planten hebben een bijzondere verscheidenheid, maar liefst vier verschillende fenotypen. Het komt door de complexe genetische achtergrond, de fijne balans tussen sativa en indica en geeft de wietsoort een bijzonder karakter. Deze balans vind je ook terug in het effect: een heldere high in combinatie met een intense body buzz.

Jack Herer is een van de meest onderscheiden variëteiten. Het is ook een van de weinige soorten die op recept verkrijgbaar is als een erkende variëteit van medicinale kwaliteitscannabis bij Nederlandse apotheken. Daarmee is Jack Herer zeker een van de meest bijzondere soorten die we kennen.

JHWin Jack Herer limited edition zaden!

Om de 20ste verjaardag van de lancering van Jack Herer te vieren, presenteert Sensi Seeds een speciale editie van de Jack Herer wietsoort. Deze exclusieve zadenverpakkingen worden vanaf 20 november tot en met 7 december willekeurig meegestuurd met orders die zijn geplaatst op de Sensi Seeds website. Bezoek ook de speciale webpagina die Sensi voor het 20-jarig bestaan van de soort heeft laten maken. Naast de gratis zaden kun je namelijk ook kans maken op een van drie VIP-tickets naar een speciale hommage aan Jack Herer.

Jack Herer planten die uit zaad zijn gegroeid vertonen vier verschillende fenotypen. Drie van de vier fenotypen van Jack zijn zwaar beïnvloed door sativa terwijl de vierde een groeipatroon heeft dat naar indica neigt. De Sativa fenotypes van Jack kunnen een goede opbrengst per meter of per plant produceren wanneer ze vakkundig worden gecultiveerd, hoewel het niet gebruikelijk is dat deze fenotypen commercieel verkocht worden. De indica dominante Jack heeft echter snelle bloei en relatief compacte met een dichte, overvloedige bolle top structuur die geschikt is voor commerciële oogsten.

  • Soort: 55% Sativa / 45% Indica
  • Ouders: Complexe genenpoel met indica’s en sativa’s
  • Effect: Heldere high in combinatie met een intense body buzz
  • Smaak/geur: aards, kruidig en pittig
  • Bloeitijd: 50-70 dagen
  • Oogst: XL
  • Omgeving: Zonnig / mediterraan / binnenteelt
  • Seed company: Sensi Seeds
(advertenties)