(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De prachtige paarse tinten van Blueberry combineren perfect met de ongekende harsproductie van de California Hash Plant in deze Bud Babe van het Spaanse Dinafem. Blue Hash is een krachtige indica dominante hybride met een uitstekend afweersysteem tegen schimmels.

Dinafem-Blue_Hash-03-3_product_gallery

Dinafems Blue Hash in volle glorie

Koude herfstdagen maken Blue Hash alleen nog maar mooier. Wanneer ze het aan het einde van haar bloeifase een beetje fris krijgt, komt haar ware Blueberry-aard namelijk goed naar boven met de mooiste donkerpaarse kleuren. De soort is overwegend indica en is door haar uitstekende schimmelresistentie en korte bloeifase goed geschikt voor de buitenteelt. Haar vermogen om veel hars aan te maken maakt deze soort ook interessant voor kwekers die graag wat hasj aan hun kweekavontuur overhouden.

Qua effect is deze variëteit ook een echte indica, en geeft je een van de meest ontspannende effecten op je lichaam. Het hoofd-gevoel is daarbij ook zeker aanwezig en sterk psychoactief. Een uitstekende soort om ’s avonds laat van te genieten dus en een prima slaapmutsje. De smaak is een complexe mengelmoes van een zoet bessenaroma en een lekkere stevige aardse nasmaak.

Wanneer je Blue Hash buiten op een zonnige plaats in de volle grond zet, kan ze uitgroeien tot een struik van wel twee meter hoog. Binnen kun je haar, door de juiste maat pot te kiezen en een korte groeifase aan te houden echter gemakkelijk laag houden. De zaden komen voort uit planten die op 1500 meter hoogte in het zuiden van de Pyreneeën groeien. Omdat de lucht daar zeer dun is, doen de dames het in de lage landen juist heel goed.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Blueberry, Californian Hash Plant
  • Opbrengst: groot
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: 7 tot 8 weken
  • Zadenbedrijf: Dinafem
  • Verkrijgbaar: SeedMarket.com

 

(advertentie)