(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Mogen we je even voorstellen aan BCN Critical XXL Autoflower? Een van Barcelona’s beste autoflowers als het op opbrengsten aankomt maar ook qua smaak is deze extra, extra large Critical niet te versmaden; de toppen zijn vet en plakkerig en geven een krachtig zoet aroma af.

Wie deze zomer voornemens is om eens een vet zoete maar vooral zware voorraad buitenwiet te kweken en dat zonder al teveel moeite wil doen, zou daarvoor dit automatisch bloeiende paradepaardje uit Barcelona kunnen gebruiken. Dat is namelijk een van de betere automatisch bloeiende opbrengers die er zijn, en het THC percentage liegt er trouwens ook niet om, want dat is meer dan 22%.

Multi cupwinnaar

Critical is ook al zo’n cannabisklassieker met meerdere cannabis cups wereldwijd. De soort is berucht om haar extreem krachtige effecten en indringende penetrante geur. Wie haar rookt proeft de volle zoetzure citrussmaak die vrijwel direct gevold wordt door een ontspannen, bijna sereen effect. Als er maar één wietsoort op de wereld was, hoop dan maar dat dat Critical was want er zijn weinig andere soorten die nooit vervelen.

BCN Critical XXL Autoflower heeft zo’n 70 tot 75 dagen nodig om van zaadje tot haar opmerkelijk dikke toppen te komen. Binnen kun je je oogstgewicht nog verder opkrikken door deze dame dagelijks 20 tot 24 uur licht voor te schotelen, want daar reageert de soort erg goed op. Haar toppen zullen langzaam maar zeker meer en meer bedekt worden onder een dikke laag plakkerige trichomen. Dat gaat buiten overigens bijna vanzelf, want veel werk zul je niet aan haar hebben.

Medicinaal

Eens gedroogd en gecured hou je heerlijke wiet over die bij het roken voor dikke blauwe wolken zorgt. De smaak is zoetzuur en ongecompliceerd lekker en het effect begint met een ontspannen high gevoel dat overgaat in een lichamelijke body stone. Een uitstekende soort om wietolie van te maken of in een joint of verdamper pijn mee te bestrijden. Critical is een goede pijnbestrijder, stimuleert de eetlust en laat je slapen als een roosje.

Kweek je liever met fotoperiode wietsoorten dan is er trouwens ook een Critical XXL feminized versie. Deze is zelfs nog iets krachtiger dan deze autoflower variant.

  • Soort: automatisch bloeiende hybride
  • Genotype: Critical XXL, ruderalis
  • Bloeitype: autoflower
  • Cyclus: 70 tot 75 dagen
  • Aroma: zoetzuur, citrus
  • Effect: krachtige ontspannen body stone, houdt lang aan
  • Zadenbedrijf: Seed Stockers

 

(advertentie)