(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Grote toppen produceren in een zeer korte tijd: dat is waar deze autoflower versie van Big Bud keigoed in is. Het is een zogenaamde super-autoflower, ook wel extra large autoflower genoemd. Ze bewijst dat dikke toppen en een zeer prettige oogst, best hand in hand kunnen gaan met autoflowers.

Automatic Mega Bud is een goed doorontwikkelde autoflower die daardoor een stuk groter kan worden dan de meeste van zijn automatisch bloeiende soortgenoten. En aangezien de zaden ook nog eens gefeminiseerd zijn, staat niets in de weg voor een snel en groot kweeksucces.

De soort komt van de zadenmakers van Greenlabel en is het resultaat van een Big Bud variëteit en ruderalis genetica. Het THC percentage is zeer ook zeer netjes voor een autoflower en ligt ergens tussen de 14 en 16 procent. Wanneer je de soort op de juiste manier behandelt en met lange zonnige dagen van 18, 20 of zelfs 24 uur verwent, kan ze wel 180 gram droge wiet per plant opleveren, en dat is uitzonderlijk veel voor een autoflower!

De grote opbrengst komt in de eerste plaats natuurlijk door de Big Bud genen, een soort die sowieso al bekend staat om haar grote toppen die druipen van de THC. Daarnaast is het formaat van deze autoflower aanzienlijk groter dan veel andere autoflowers, en zoals je weet; hoe groter een autoflower wordt, hoe meer ze oplevert. Van zaadje tot oogst duurt bij Automatic Mega Bud zo’n 10 tot 11 weken.

auto mega bud

De Big Bud wiet is zacht aan je keel en heeft een lekkere natuurlijke wietsmaak zoals we die ook kennen van de meeste Skunk variëteiten. Denk pijnbomen met een vleugje citrussmaak, heerlijk voor dagelijks gebruik dus die grote oogsten gaan heus op. Het effect is zowel licht psychedelisch en zet aan tot meditatie en overpeinzing maar geeft je ook een ontspannen gevoel in je lichaam dat pijn en lichamelijke ongemakken tot een minimum laat afzwakken.

 

  • Soort: indica dominante autoflower hybride
  • Genotype: Big Bud, ruderalis
  • Bloeitijd: 10 tot 11 weken (van zaad tot oogst)
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • THC: 14 tot 16 procent
  • Zadenbedrijf: Greenlabel
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com
(advertentie)