(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het idee achter de uitdrukking American Dream is dat iedereen die bereid is hard te werken, de top kan bereiken. En dat kan met deze plant! Iedere keer dat je haar beter leer kennen, haar beter leert begrijpen en haar dus beter weet groot te brengen, word je inzet nog meer beloond. De American Dream produceert massa’s harde, vuistgrote toppen die stekelig zijn en fonkelen van de kristallen.

Deze indica dominante dame is een product van een Sensi’s Afghan-Skunk met een bescheiden invloed van Jamaicaanse en Hawaiiaanse sativa’s. Daarmee biedt de soort je het beste van de twee grote cannabis families: ware connaisseurskwaliteit gecombineerd met dikke indica opbrengsten!

Bij het roken van de American Dream kun je een frisse high en een vrolijke lachkick verwachten, de smaak laat zich het best omschrijven als die van een skunk maar dan met een zoet fruitige en tropische bijsmaak.

De soort kan uitgroeien tot het formaat van een kleine jonge boom die aan het einde van haar leven vol zit met dikke glinsterende toppen, de droom van elke Amerikaan met een groen cannabishart!

 

Soort: 70% Indica

Ouders: Afghaanse Skunk en een mix van Jamaicaanse en Hawaiiaanse Sativa’s

Effect: Sprankelende combi tussen een onnozele stoned en high

Smaak/geur: Scherpe, aardachtige Skunk-smaak met fruitige accenten

Bloeitijd: korte bloeiperiode van 45-50 dagen

Oogst: Grote oogst

Omgeving: Gematigd/landklimaat

Seed company: Sensi Seeds

(advertenties)