(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Nee, Bubblegun is niet verkeerd gespeld maar een superkruising die net iets meer naar haar sativa, dan haar indica kant leunt. Maar waarom dan die ‘n’ aan het eind? Wel, omdat Bubblegun het product is van een kruising tussen de serieuze geweldenaren Bubble Gum en AK-47.

Heb je het even gehad met alle zogenaamde superwietsoorten uit Amerika? Zoek je gewoon een smakelijke zoete wietsoort, die in staat is om goede oogsten af te leveren en je knetterstoned te maken? Doe dan niet moeilijk en kweek Bubblegun. Deze echte ‘superkruising’ is namelijk het nageslacht van vier van Neerlands meest succesvolle wietsoorten: Bubble Gum, Northern Lights, Skunk en AK-47.

‘Superwiet’

Bubblegun is dus geen zogenaamd nieuwe genetica maar wel echte superwiet, in die zin dat ze kwekers al jaren blij weet te maken. De gefeminiseerde wietsoort Bubblegun is licht sativa dominant en een bewezen goede opbrenger met een bloeifase van 8 tot 9 weken. Toppen zijn lang, dik en kunnen onder de juiste omstandigheden knoerthard worden. Over ‘bag appeal’ zul je echt niks te klagen hebben.

Omdat Bubblegun het product is van genetisch uiteenlopende wietsoorten, bezit ze een eigenschap die kwekers ook wel ‘hybride groeikracht’ noemen. Planten maken hierdoor snel een sterk wortelgestel aan waarmee ze gulzig water en voeding opnemen. Zowel groeien als bloeien doet Bubblegun weelderig, zodat planten snel herstellen van eventuele low en high stress trainingstechnieken.

Bubblicious

De smaak van Bubblegun is zeer zoet en doet soms denken aan snoep en Bubblicious kauwgom. Qua effect komt de wiet snel maar kraakhelder binnen. Ze geeft je een activerende mentale high die overgaat in een ontspannend lichamelijk en stoned gevoel. Voor patiënten kan ze een welkome verlossing van pijn en slapeloosheid betekenen.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: Big Bud, Northern Lights, Skunk, AK-47
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Smaak: zeer zoet, Bubblicious kauwgom
  • Effect: heldere high, prettige ontspanning
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertenties)