(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Tja, hoe zullen we dit nieuws eens netjes brengen? Normaal delen man en vrouw liefde en leed tot de dood hun scheidt. Maar daar denkt een ietwat paranoïde dame uit Brussel hel anders over. Die bezorgde haar echtgenoot deze week een enkeltje richting gevangenis…

Dat er in menig huwelijk wel eens een vaasje sneuvelt tijdens een (verbaal) knokpartijtje, soit. Kan in de beste relaties voorkomen, nietwaar? In goede en in slechte tijden, maar aan dat soort romantisch geneuzel had de vrouw van een 40-jarige groothandelaar in verdovende middelen deze week geen boodschap. Watskeburt?

Achterdochtige echtgenote

shutterstock_28863865

Yep, zo is het huwelijk van dit Brusselse stel wel aardig samengevat ja… [beeld: Laurie Barr/Shutterstock]

Vrouwlief ziet op een plompverloren maandag dat manlief zich geheimzinnig gedraagt en iets verstopt onder de kasten in de slaapkamer. Hij zal haar toch godbetert niet bedriegen met een of andere sloerieboerie en snel zijn vieze onderbroek wegmaken?!

Niets van dit alles, maar dat betekent niet dat de man onschuldig is. Zodra hij zijn hielen gelicht heeft duikt de wantrouwende echtgenote onder de kast en ziet wat koffers liggen, valiezen in goed Vlaams. Als ze deze openmaakt – privacy bestaat immers niet meer zodra de ringen aan elkanders vinger zijn geschoven voor het oog van familie, vrienden en trouwambtenaar – treft ze tot haar verbijstering een voorraad drugs aan waar Pablo Escobar zich ook nog wel voor had gebukt vroeger.

Kilo’s wiet en hasj

Volkomen van slag (je kent je mannetje of niet), belt ze de politie die de geestverruimende inventaris eens komt opnemen. We noteren 27 kilo wiet, op een zwaar gevulde pijp na 4 kilo hasj en ook nog 2 gram cocaïne (dat zal voor eigen gebruik zijn geweest, denken wij dan). Verder floepten er nog drie mobiele telefoons en 750 euro contant uit de valiezen aan de  Livornostraat in Elsene.

Eind van het verhaal is dat de echtgenoot is opgepakt en als de gerechtelijke lijn tot dusver in België wordt voortgezet de eerstkomende jaren niet meer in het comfortabele tweepersoons bed in zijn eigen kot zal slapen.  Maar of die dat nog zou willen met zo’n echtgenote is natuurlijk ook maar de vraag…

[openingsfoto: Jeff Zehnder/Shutterstock]

 

(advertentie)