(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zelf wiet kweken is niet moeilijk maar wel leuk, en bovendien smaakt er niets zo lekker als je zelf gekweekte wietje. Met een goede voorbereiding en de juiste basiskennis van het kweken van wietplanten kom je er wel. En dat laatste leer je gewoon van kweekguru Jorge Cervantes.

Want zijn Engelstalige boek ‘Marijuana grow basics’ dat de basiskennis van het kweken behandeld is een klassiek naslagwerk en een must voor elke hobbykweker. Het heeft al honderden mensen de kennis van het cultiveren van wietplanten bijgebracht. Of je nou voor het eerst van je leven een wietzaadje in de grond gaat stoppen, of dat je dat al jaren doet, uit het 240 pagina tellende boek zal je zeker bijleren.

Cervantes behandelt in zijn boek alles wat je moet weten om een kweekexpert te worden en de heerlijkste wiet te kweken. Van het begin tot het einde dus ook geschikt als je nu nog een beginner bent. Het boek geldt zo’n beetje als de kweekbijbel en is rijk geïllustreerd met 760 prachtige en vooral verduidelijkende afbeeldingen.

jorge 2

Marijuana grow basics is een echte aanrader als je alles wil weten over kweekruimtes, internetbeveiliging, gefeminiseerde zaden, zaailingen en stekken, moederplanten, het vroeg herkennen van mannelijke planten, knippen drogen en curen voor het beste eindproduct. Een goede investering die zich zeker terug zal verdienen want Jorge geeft ook tips over de het aanschaffen van je kweekspullen en zorgt ervoor dat je geen geld hoeft te verspillen aan spullen die gewoon niet werken.

MGBWil je zelf je eigen kweekruimte leren te maken waarin je de beste wiet voor jezelf kweekt en plagen of kweekproblemen de baas kunnen zijn? Of wil je gewoon bijleren van kweekguru Jorge Cervantes? Dan is Marijuana Grow Basics een heerlijk naslagwerk waar je heel veel plezier aan zult hebben.

Marijuana grow basics leest heel gemakkelijk weg, het kost 30,62 euro en is te koop op focus-planet.com.

(advertenties)