(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Ken je dat? Je vriendin begint over een romantisch weekendje weg en jij denkt alleen maar, “zullen mijn wietplanten dat wel trekken?”. Een grote wietplant kan namelijk wel een liter water per dag drinken en daarom snel uitdrogen. Gelukkig voor jou is er Water Store dat je planten tegen uitdroging beschermt, kun je ook een keertje lekker weg 😉

Precies genoeg water geven is sowieso al voor veel mensen lastig. Geef je te veel dan kunnen de wortels verstikken en krijgt wortelrot een kans. Geef je te weinig dan drogen wortels uit en hopen voedingszouten zich in het medium op, bij de eerstvolgende waterbeurt komt er dan teveel voeding vrij. Water Store kan uitkomst bieden.

Water Store bestaat uit speciale korrels die een enorme capaciteit hebben om water op te nemen en weer aan het medium af te geven op het moment dat dat te droog dreigt te worden. Dit zorgt ervoor dat het bewateren wat makkelijker wordt en je planten ook niet meteen doodgaan wanneer je een keer een waterbeurt overslaat.

20150127_094105

De korrels zijn gemaakt van polyacrylaat wat totaal onschadelijk voor de gezondheid van plant, mens, dier en de omgeving is. Doordat ze het teveel aan water vlak na de waterbeurt opnemen zal het medium nooit te nat worden. Wanneer de planten het water hebben opgenomen en de aarde uitdroogt, geven de korrels het opgenomen water weer aan het medium af, zodat je planten niet zullen uitdrogen.

Door de korrels te gebruiken verbeter je de luchtigheid en structuur van je aarde of kokos. Het product zorgt er ook voor dat water beter door het medium wordt opgenomen en niet weglekt bij een waterbeurt. Een doosje Water Store bevat tien zakjes met korrels die elk goed zijn voor 5 liter aarde. Je mengt ze gewoon door de aarde heen en de rest gaat vanzelf.

Water Store is te koop op BestGrowProducts.com kost 7,95 euro voor een doosje, goed voor 50 liter aarde.

(advertentie)