(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Tijdens de bloeifase hebben planten speciale behoeften. Om aan deze behoeften te voldoen geef je een bloeivoeding. En voor iedereen die graag biologisch kweekt, heeft BAC een hoogwaardige en makkelijk opneembare bloeivoeding ontwikkeld. BacBloeivoeding

De uitgebalanceerde bloeivoeding geeft je planten alle meststoffen en elementen die ze in deze belangrijke fase zo hard nodig heeft. Het zorgt voor een snellere, uitbundige en betere ontwikkeling van planten die in bloei staan. Biologische bloeivoeding van BAC is sterk geconcentreerd, wat het tot een voordelige keuze maakt.

BacBloeistimulatorDoor de bloeivoeding te combineren met BAC bloeistimulator, wordt het bodemleven nog eens extra gevoed en vermeerderd. Wat voor een nog betere beschikbaarheid van de elementen uit de bloeivoeding zorgt. Daarnaast zorgt een goed bodemleven voor meer gebonden zuurstof bij de wortels. De planten zullen beter bestand zijn tegen allerlei ziektes zoals wortelrot (pytium en fusarium) en insectenplagen als trips en spint. En ook klimaatfouten die je per ongeluk een keer maakt zal je plant beter kunnen doorstaan.

Alle ingredienten in BAC bloeivoeding zijn goedgekeurd door de Soil Association. De bloeivoeding bevat Yuccah, wat een natuurlijke uitvloeier is die ervoor zorgt dat de meststof goed in de bodem dringt. Een perfecte bloeivoeding voor aarde en kokos die je de kwaliteit en de kwantiteit van je oogst flink verhoogt!

BAC bloeivoeding is verkrijgbaar in 500 ml (9,95 euro), 1 liter (15,50) en 5 liter (52,00). Kijk op de vernieuwde website van BAC (www.baconline.nl) voor meer informatie.

(advertentie)