(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ach, hadden wij toch maar zo’n trouwe viervoeter die een flinke zak wiet mee naar huis nam van zijn/haar sanitaire uitje… Dan zouden we toch compleet anders reageren dan de eigenaar van Miley deed, want die oelewapper belde de politie en gaf zijn cadeautje dus zomaar prijs!

Geen krant, maar wiet…

Dit bijzondere verhaal speelt zich af in de staat Mississippi in de Verenigde Staten. Dat is enigszins van belang om te weten, omdat men in deze staat nog niet heel erg posititief denkt over cannabis. Maar goed, dat neemt niet weg dat de feiten voor zich spreken natuurlijk. Komen ze!

Op zaterdag 26 maart kwam de Labrador-kruising Miley met iets heel bijzonders thuis nadat ze ergens in de buurt van haar huis aan de Will Hayes Road in Jones County haar behoefte had gedaan. In haar bek bungelde namelijk een witte, plastic tas vol met wiet! Is nog eens iets anders dan de krant ja…

bld1

Ondankbaar baasje

Maar waar jij en wij die wiet eens op ons gemakje hadden opgeborgen en opgerookt, daar belde de eigenaar van Miley subiet de politie toen hij erachter kwam dat zijn hond niet met wat vuilnis maar met een flinke zak wiet huiswaarts was gekeerd. De beste kwaliteit wiet zat in voorgedraaide jointjes en de iets mindere kwaliteit wiet zat ‘los’ in zakjes, alles bij elkaar toch een niet te versmaden pound (net geen halve kilo dus)…

Under investigation

Politievrouw Allyson Knotts waardeert de eerlijkheid van de vinder (wij niet trouwens), maar kan verder ook weinig met deze bizarre zaak. “We kunnen niet aan de hond vragen uit welke vuilnishoop ze deze zak wiet heeft gevonden, nietwaar?” Het baasje van hond Miley is in ieder geval geen verdachte, vertelt de cop.

En op typisch onderkoelde Amerikaanse wijze: “It’s under investigation, but it was a tricky incident.

[openingsfoto: Frank11/Shutterstock]
(advertenties)