(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Beroemdheden doen of zeggen soms controversiële dingen, daarvoor zijn ze ook beroemd. Dat kan over van alles gaan, dus ook wiet. Zangeres Rita Ora en tv-persoonlijkheid Sharon Osbourne haalden deze week het nieuws met wietgerelateerde dingetjes…

1. Sharon Osbourne

Anders dan je zou verwachten is de 62-jarige zakenvrouw, tv-persoonlijkheid en echtgenote van rockster Ozzy Osbourne een groot tegenstander van wietlegalisering in de VS en Groot-Brittannië. Volgens haar is het een ‘grote vergissing’ dat een paar Amerikaanse staten het volledig gelegaliseerd hebben en hoopt ze dat Groot-Brittannië niet hetzelfde doet.

sharon osbourne

Je stelt ons teleur, Sharon…

“Niets wat je mentale gesteldheid iets aandoet, zou legaal moeten zijn”, vertelt ze aan op de Amerikaanse tv-zender CBS. “Het gaat allemaal eindigen in tranen. Er zullen meer ongelukken komen. De komende jaren zullen die nieuwe wetten weer teruggedraaid worden”.

Beste Sharon, dat je man Ozzy in het verleden aan de harddrugs en alcohol heeft gezeten, wil nog niet zeggen dat je je frustraties daarover moet afreageren op onschuldige wietliefhebbers. Wiet is namelijk compleet andere koek. En wat veroorzaakt de meeste ongelukken? We geven je een hint, het begint met een a…

2. Rita Ora

Ahhh Rita Ora (24), een vrouw naar ons hart. Tenminste, wel na een foto die ze recent op Instagram plaatste. Op die foto zit ze namelijk gezellig met vrienden te dineren, na de opnames van de X-Factor audities. Lekker eten en veel champagne, maar hé, wat zien we daar op de voorgrond op tafel? Dat lijkt op een fikse zak met een bekend groen goedje erin, met een pakje sigaretten er bovenop.

rita ora instagram wiet

Hé, is dat nou een zak wiet wat daar voor op tafel ligt?

De Albanees-Britse zangeres is zeker niet vreemd met cannabis. Kort na de wietzak-foto deelde ze een oudere foto uit 2013 met haar fans. Op deze foto viert ze met Snoop Dogg (oftewel Snoop Lion) National Weed Day en showen beiden hun versgedraaide joints. Daarnaast maakte ze eind vorig jaar uit met haar vriendje Ricky Hilfiger, zoon van modegigant Tommy Hilfiger, die in 2010 werd opgepakt voor cannabisbezit.

Rita wilde waarschijnlijk gewoon ontsnappen aan alle stress. Ze heeft het nogal te verduren gehad de laatste tijd. Onlangs sloeg ze keihard geruchten terug dat ze een mannenverslinder zou zijn. Rapper ASAP Rocky zou in zijn nummer ‘Better Things’ zich niet echt positief over haar geuit hebben. “Ik heb een pure en onschuldige ziel”, zegt Rita. “Ik denk dat een carrièregerichte vrouw voor sommige mensen intimiderend is”. Nou Rita, carrièregerichte vrouwen die geen ‘nee’ zeggen tegen een blowtje geven wij applaus!

(advertenties)